Nu-ti face placere sa separi galbenusurile de albusuri pentru ca fie trebuie sa te murdaresti pe maini fie nu-ti iese intotdeauna si ramai cu urme de galbenus in bolul cu albusuri sau invers? Se pare ca exista o metoda mult mai ingenioasa de a separa albusurile de galbenusuri fara sa faci mizerie, dar si fara prea mult efort.
 
 
 
Tehnica a fost prezentata pe canalul de Youtube "jifenzhongDIY" de catre o femeie din China si pare foarte simplu de utilizat. Oul este spart intr-o farfurie, iar, cu ajutorul unei sticle goale de plastic, galbenusul este absorbit si mutat intr-o alta farfurie. Nimic mai simplu.
 
Dupa ce apesi pe recipient pentru a elibera putin aer, trebuie doar sa pui gura sticlei deasupra galbenusului, iar acesta va fi ridicat in interiorul ei. Noua ne-a iesit trucul. Speram sa va fie si voua de ajutor. Urmariti imaginile si incercati si voi experimentul acasa. :)

 

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 21 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Cosmina Mariciuc, 10 septembrie 2014

    ce tareee

  • Fara foto

    Mariana Bandac, 13 mai 2014

    Frumos.

  • Fara foto

    Georgeta Popa, 04 martie 2014

    super tare. mersi o sa incerc si eu

  • Fara foto

    Rodica Aghiorghiesei, 08 februarie 2014

    Chiar ingenios si foarte rapid...

  • Fara foto

    Cristian Valeriu Sava, 22 ianuarie 2014

    am incercat si mi-a iesit,super tare...

  • Fara foto

    22 ianuarie 2014

    ce tareee

  • Fara foto

    Mirela Pastrav, 22 ianuarie 2014

    Cel mai rapid este cu un dispozitiv ce se gaseste in magazine, este din plastic, este mic, este ieftin,se spala foarte usor...doar il asezi pe gura unei cani si spargi oul, albusul cade in cana iar galbenusul ramane in "lingura speciala"...

  • Fara foto

    Maria Turcu, 19 ianuarie 2014

    ce tareee

  • Fara foto

    Semra Abdula, 19 ianuarie 2014

    ce simplu..si noua nu ne dadea prin cap .

  • Fara foto

    Mirela Baban, 18 ianuarie 2014

    ce tareee

  • Fara foto

    Constantin Elena, 18 ianuarie 2014

    WOOOW !chiar nu-mi dadea prin minte!pare destul de usor.cred ca merg acum sa incerc,sant curioasa daca-mi iese.msmsms

  • Fara foto

    18 ianuarie 2014

    am vazut faza cu galbenusul la Cireasa de pe tort , a facut-o Marilena Chelaru

  • Fara foto

    Alina Chiticaru, 18 ianuarie 2014

    Foarte tare!!!!....

  • Fara foto

    Arsene Remus, 18 ianuarie 2014

    Este adevarat am incercat eu si a iesit perfect.

  • Fara foto

    Anton Ionela, 18 ianuarie 2014

    interesant

  • Fara foto

    Luminita Toader, 15 ianuarie 2014

    foarte frumos.multumim

  • Fara foto

    Ela Marcela, 15 ianuarie 2014

    trebuie sa incerc!

  • Fara foto

    Elena Radu, 14 ianuarie 2014

    f.interesant

  • Fara foto

    Hagiescu Roxana, 14 ianuarie 2014

    da, interesant si simplu , cred

  • Fara foto

    Claude Ilea, 14 ianuarie 2014

    NICE

  • Fara foto

    Velu Ciobanu, 14 ianuarie 2014

    INTERESANT!!!