Pe langa mici, fripturi si carnati, anul acesta trebuie neaparat sa incercati sa faceti si burgeri. Insa, exista cateva greseli pe care trebuie sa le evitati atunci cand pregatiti carnea pentru burgeri. In cele ce urmeaza, noi va spunem care sunt cele 9 trucuri pentru obtinerea celui mai bun burger.
Carnea tocata ideala trebuie sa fie proaspata, cu cel putin 20% grasime si, de preferinta, sa provina de la o vaca hranita cu iarba, nu cu grau sau alte concentrate.

5. Nu apasati pe carnea pusa pe gratar.

6. Nu taiati burgerul pentru a vedea daca s-a facut inauntru.
7. Lasati burgerii sa se odihneasca.
8. Experimentati!
9. Untul face minuni.

Sursa articol: huffingtonpost.com

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii