Pe langa mici, fripturi si carnati, anul acesta trebuie neaparat sa incercati sa faceti si burgeri. Insa, exista cateva greseli pe care trebuie sa le evitati atunci cand pregatiti carnea pentru burgeri. In cele ce urmeaza, noi va spunem care sunt cele 9 trucuri pentru obtinerea celui mai bun burger.
Carnea tocata ideala trebuie sa fie proaspata, cu cel putin 20% grasime si, de preferinta, sa provina de la o vaca hranita cu iarba, nu cu grau sau alte concentrate.
5. Nu apasati pe carnea pusa pe gratar.
6. Nu taiati burgerul pentru a vedea daca s-a facut inauntru.
7. Lasati burgerii sa se odihneasca.
8. Experimentati!
9. Untul face minuni.
Sursa articol: huffingtonpost.com
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii