O marinata buna ne ajuta sa obtinem o friptura delicioasa si suculenta, exact ca la restaurant. Insa pregatirea marinatei nu este pe atat de usoara pe cat am vrea sa credem, iar de multe ori nici nu constientizam greselile pe care le facem. Pentru a veni in ajutorul vostru, aveti mai jos cele mai frecvente greseli in pregatirea marinatei si cum le puteti corecta:
2. Sare sau acid in exces
4. Fara grasime
6. Pastrati jumatate si nu refolositi!
Sursa articol: www.bonappetit.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii