Cele mai faimoase sosuri de paste - Arrabbiata

Arrabbiata e un tip de sos roman preparat din usturoi, rosii, busuioc, chili si ulei de masline. “Penne All'arrabbiata” inseamna “penne nervoase”, denumite asa dupa iutimea ardeiului. De obicei, acest tip de sos se foloseste cu pene sau rigatoni.

Cele mai faimoase sosuri de paste - Arrabbiata

Iata cum se prepara:

Ingrediente:

1 catel de usturoi

chili

busuioc

ulei de masline

rosii in cutie

Mod de preparare:

Intr-o tigaie, incalziti putin ulei. Adaugati usturoiul si caliti-l putin, pana capata o culoare aurie. Apoi, adaugati rosiile din cutie, sare si chili dupa gust. Lasati sa fiarba cam 20-25 de minute. Intre timp, fierbeti pastele si, la sfarsit, serviti-le alaturi de sos, nu inainte sa presarati putin busuioc proaspat deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Covrigi turcesti cu susan - Simit

Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...

Covrigi turcesti cu susan - Simit
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise

Foi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.

Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caise
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor