Arrabbiata e un tip de sos roman preparat din usturoi, rosii, busuioc, chili si ulei de masline. “Penne All'arrabbiata” inseamna “penne nervoase”, denumite asa dupa iutimea ardeiului. De obicei, acest tip de sos se foloseste cu pene sau rigatoni.
Iata cum se prepara:
Ingrediente:
1 catel de usturoi
chili
busuioc
ulei de masline
rosii in cutie
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, incalziti putin ulei. Adaugati usturoiul si caliti-l putin, pana capata o culoare aurie. Apoi, adaugati rosiile din cutie, sare si chili dupa gust. Lasati sa fiarba cam 20-25 de minute. Intre timp, fierbeti pastele si, la sfarsit, serviti-le alaturi de sos, nu inainte sa presarati putin busuioc proaspat deasupra.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii