Arrabbiata e un tip de sos roman preparat din usturoi, rosii, busuioc, chili si ulei de masline. “Penne All'arrabbiata” inseamna “penne nervoase”, denumite asa dupa iutimea ardeiului. De obicei, acest tip de sos se foloseste cu pene sau rigatoni.
Iata cum se prepara:
Ingrediente:
1 catel de usturoi
chili
busuioc
ulei de masline
rosii in cutie
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, incalziti putin ulei. Adaugati usturoiul si caliti-l putin, pana capata o culoare aurie. Apoi, adaugati rosiile din cutie, sare si chili dupa gust. Lasati sa fiarba cam 20-25 de minute. Intre timp, fierbeti pastele si, la sfarsit, serviti-le alaturi de sos, nu inainte sa presarati putin busuioc proaspat deasupra.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii