Arrabbiata e un tip de sos roman preparat din usturoi, rosii, busuioc, chili si ulei de masline. “Penne All'arrabbiata” inseamna “penne nervoase”, denumite asa dupa iutimea ardeiului. De obicei, acest tip de sos se foloseste cu pene sau rigatoni.
Iata cum se prepara:
Ingrediente:
1 catel de usturoi
chili
busuioc
ulei de masline
rosii in cutie
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, incalziti putin ulei. Adaugati usturoiul si caliti-l putin, pana capata o culoare aurie. Apoi, adaugati rosiile din cutie, sare si chili dupa gust. Lasati sa fiarba cam 20-25 de minute. Intre timp, fierbeti pastele si, la sfarsit, serviti-le alaturi de sos, nu inainte sa presarati putin busuioc proaspat deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii