Pasta alla vongole reprezinta un fel de paste cu sos de rosii si scoici, perfect pentru o zi calduroasa de vara. Chiar daca poti folosi scoici de la borcan, e mai bine sa folosesti scoici proaspete, intrucat aroma va fi mai buna.
Iata cum se pregatesc:
Ingrediente:
paste (preferabil orecchiette)
4-5 rosii, taiate cubulete
sare, piper
jumatate pahar vin alb
scoici
Mod de preparare:
Se fierb pastele si se tin la indemana. Se pune ulei la incins intr-o tigaie si se adauga scoicile, care se tin pe foc pana se desfac. Apoi, se adauga rosiile taiate cubulete (fara pielita), sarea, piperul si vinul alb. Se asteapta pana cand scade compozitia la jumatate si se serveste sosul fierbinte peste paste.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii