Cine nu iubeste pastele? Bineinteles ca este o intrebare retorica, toata lumea o face. Indiferent daca le servim cu sos alb sau rosu, cu carne, legume sau alte combinatii ispititoare, acasa sau in oras, pastele au un loc privilegiat in meniul si in sufletul oricarui iubitor de mancare buna. Dar v-ati gandit vreodata sa preparati chiar voi acasa pastele? Acestea sunt mult mai gustoase si mai sanatoase, si, in plus, nici nu sunt chiar atat de greu de facut daca tinem cont de cateva aspecte importante.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii