Sa gatesti este distractiv, insa atunci cand trebuie sa astepti ore in sir pentru a se decongela carnea, parca entuziasmul se reduce considerabil. Si tocmai pentru ca vrem sa ne facem si sa va facem si voua viata mai usoara, ne-am gandit sa discutam astazi despre cele mai simple, sigure si rapide modalitati de a decongela alimentele. Si cu siguranta, multi dintre voi se vor duce cu gandul la decongelarea cu ajutorul cuptorului cu microunde, insa aceasta nu este unica solutie rapida.
Voi cum decongelati alimentele?
Sursa articol: www.hestonesoup.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii