Sa gatesti este distractiv, insa atunci cand trebuie sa astepti ore in sir pentru a se decongela carnea, parca entuziasmul se reduce considerabil. Si tocmai pentru ca vrem sa ne facem si sa va facem si voua viata mai usoara, ne-am gandit sa discutam astazi despre cele mai simple, sigure si rapide modalitati de a decongela alimentele. Si cu siguranta, multi dintre voi se vor duce cu gandul la decongelarea cu ajutorul cuptorului cu microunde, insa aceasta nu este unica solutie rapida.
Voi cum decongelati alimentele?
Sursa articol: www.hestonesoup.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii