Atat ciresele, cat si visinele sunt fructe delicioase de sezon de care ar trebui sa profitam din plin cat inca le mai gasim pe tarabele pietelor. Multi dintre noi insa se feresc sa foloseasca o cantitate prea mare de cirese sau de visine, gandindu-se la munca minutioasa pe care trebuie sa o depuna pentru a le indeparta samburii. De aceea, astazi o sa va prezentam doua modalitati simple de a scoate samburii cireselor, fara niciun fel de ustensila speciala.
Introduceti oricare dintre instrumentele de mai sus in cireasa si miscati-l in jurul samburelui. Cat ai clipi, samburele este scos, iar ciresele vor ramane suculente si gustoase! Nu va demoralizati daca nu va iese perfect de prima data - cu putina practica, veti capata mai multa dexteritate. Si luati in considerare ca sucul de cirese este destul de dificil de curatat, asa ca asigurati-va ca purtati sort si ca acoperiti masa de lucru cu hartie pergament.
2. Folositi un sprit de decorat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii