Cinci alimente periculoase pentru corpul tau

Fie ca vorbim despre accidente in bucatarie sau despre reactii alergice, unele alimente pot fi periculoase pentru corpul uman. Nu spunem sa nu le mai consumati, ci doar sa fiti mai atenti data viitoare cand le folositi. Am ales sa va prezentam cinci dintre alimentele in cauza.  

Cinci alimente periculoase pentru corpul tau

Avocado. Ati incercat vreodata sa inlaturati samburele unui avocado folosind un cutit? Aceasta metoda este una periculoasa daca nu sunteti atenti. Cand incercati sa faceti asa ceva, folositi o manusa de bucatarie sau un prosop.
Ardeii iuti sunt foarte buni pentru sosurile picante, dar corpul uman poate avea reactii negative la ei. Chiar daca semintele acestor ardei sunt cele care dau iuteala sosurilor, uleiurile sunt cele care pot irita pielea. Puteti purta manusi cand ii folositi.
Carnea cruda poate fi deosebit de periculoasa. Poate contine bacterii daunatoare, precum salmonella sau E.coli, care se pot raspandi in bucatarie, in cazul in care nu depozitam cum trebuie carnea.
Popcornul pentru microunde. Cand punem o punga de popcorn in microunde, sunt emanate diverse chimicale. Oamenii de stiinta au descoperit ca acestea pot duce la cresterea riscului aparitiei de cancer. Asadar, optati pentru floricelele clasice!
Laptele. Conform Administratiei pentru Alimente si Medicamente din S.U.A., peste 160 de alimente pot cauza alergii. Opt dintre acestea sunt cel mai des intalnite, iar in capul listei se afla laptele. Printre celelalte se numara ouale, pestele, alunele, faina sau boabele de soia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise