Nimic nu se compara cu putin busuioc proaspat, “aruncat” in mancare. Aroma sa este perfecta pentru a da gust preparatelor de zi cu zi. Dar ce ne facem in timpul iernii, atunci cand acest condiment minunat nu este de gasit decat la preturi exorbitante? Simplu. Dam fuga la frigider. Pentru ca noi am fost mai inteligenti de atat si l-am pastrat proaspat, la borcan. Cum am facut asta? Va spunem in randurile care urmeaza.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii