Cum pregatim mustarul cu miere

Reteta de mustar cu miere e foarte folositoare pentru diverse preparate, de la carne la gratar la mici, carnaciori, fructe de mare si chiar ca dressing pentru salate. Iata cum se prepara.

Cum pregatim mustarul cu miere

Vei avea nevoie de 8 parti maioneza slaba, o parte miere, 2 parti mustar clasic si o parte zahar. Pentru inceput, amesteca zaharul, mierea si mustarul bine, apoi adauga maioneza si amesteca tot foarte bine. Sosul e foarte usor de facut si poti ajusta gustul in functie de ce aroma vrei sa fie cea mai puternica – poti adauga mai multa miere, maioneza sau mai mult mustar.

Pe baza acestui mustar cu miere poti prepara si un sos foarte bun pentru gratar. Ingredientele sunt urmatoarele: 2 catei de usturoi, 6 linguri de unt, mustar cu miere, o jumatate de ceasca de otet de mere si o jumatate de lingura de sos iute (preferabil Tabasco). Incingeti untul intr-o tigaie, adaugati usturoiul si amestecati pe foc mic. Apoi adaugati mustarul cu miere, otetul si sosul iute si lasati amestecul la foc mic 10-15 minute. Puteti folosi acest sos pentru carnea pregatita la gratar.

Aceste sosuri vor avea un gust exceptional si diferit fata de clasicele sosuri cumparate de la supermarketuri, dar sunt, in acelasi timp, foarte usor de facut.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Saramura de miel

Saramura de miel

Spalam carnea si o stergem.

Saramura de miel
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Drojdia se amesteca cu o lingurita de zahar, putin lapte caldut si o lingura de faina.

Pasca cu branza dulce
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise