Reteta de sis kebab e una foarte interesanta. Desi contine carne de miel, combinatia de arome face din reteta asta una delicioasa si pentru cei care nu sunt neaparat fani ai acestui tip de carne.
Iata cum se pregateste:

Ingrediente:
½ kg carne de miel
200 gr ciuperci
1 ardei iute
marinata pentru carne (2 rosii, ulei de masline, oregano, paprika, sare, piper)

Mod de preparare:

Prima data se prepara marinata. Se taie rosiile in felii, se adauga ulei de masline, oregano, paprika, sare si piper si se amesteca. Carnea se pune in marinata si se tine deoparte cam 6 ore. Apoi, se prepara frigarui pentru fript pe gratar. Se pun, alternativ, o bucata de carne, una de ciuperca, una de ardei iute. In timp ce se frige pe gratar, se stropeste cu sosul de la marinata.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 24 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Cristian, 09 ianuarie 2014

    Eu stiam ca sis kebab e din carne tocata...oricum cred ca e super...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

    Cred ca este super !

  • Fara foto

    otto, 11 februarie 2010

    miel se gaseste la - o carmangerie de pe colentina cu specific turcesc

  • Fara foto

    maia_home, 11 iulie 2009

    Arata int-un MARE fel ,cred ca si gustul este minunat!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 25 iunie 2009

    Cred ca aceasta reteta este delicioasa! Desi nu ma omor dupa carnea de miel, am sa prepar, pentru ca mai am niste carne in congelator.

  • Fara foto

    ScoicaCT, 23 iunie 2009

    Nu vad nici un ingredient TURKEY,sau asta este reteta de criza.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2009

    Miel gasiti la Carrefour.Gasiti la casolete, pulpe, maruntaie,coaste,tot ce doriti.Si pretul este pe masura,dar se gaseste si puteti sa va faceti pofta...

  • Fara foto

    DRAGAN CORNELIA (Bucatar) , 23 iunie 2009

    Imi place foarte mult carnea de miel si intotdeauna de la Pasti mai tin cate o punga in congelator sa o pregatesc cand ni pofta. O sa incerc aceasta reteta. Pare f. delicioasa.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    O reteta foarte buna si gustoasa,mai ales daca lasi mielul in vin rosu cu o seara inainte,ii da un gust aparte vinul.

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Frigaruiele par foarte reusite si trebuie sa fie gustoase.Nu stiu daca marinata este de ajuns ca gusturile sa intre in carne.Eu adaug putin vin la marinata si le pregatesc cu o noapte inainte ca carnea sa aiba timp sa se patrunda.

  • Fara foto

    iustin, 20 iunie 2009

    Brava!

  • Fara foto

    mariana, 19 iunie 2009

    Pai, e frigaruie, draga domnule! Si de unde luam acu miel??

  • veronica

    veronica (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Interesanta reteta si nu-i greu de facut, eu nu prea mananc miel, dar sotului sigur o sa-i placa.

  • Fara foto

    clara marinescu (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Super buna reteta si macar stii cum o faci tu acasa.

  • Niko Stan

    Niko Stan (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Super reteta,o voi incerca si eu ..dar voi inlocui carnea de miel cu pui

  • Vicky

    Vicky (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

    Super reteta, mai ales ca eu sunt fan carne de miel, cu prima ocazie cand am carne de miel o voi face sigur.

  • Fara foto

    ismail, 19 iunie 2009

    Este o reteta foarte usor de preparat,turcii mai pun si bucati de rosii cred ca dupa preferinta!

  • Fara foto

    Simos (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Carnea de miel, daca este gatita bine, mai ales pregatita bine (marinata), este delicioasa. O sa incerc si eu reteta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Nu ma dau in vant dupa miel, dar reteta e intradevar interesanta si o vom incerca pt ceilalti membrii ai familiei.

  • crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Nu e greu de făcut! Şi e super bună! Merită incercată.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Interesanta reteta, am sa o fac si eu,felicitari draga domnule Radu si multumim pentru reteta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Imi place mult reteta...

  • juliya

    juliya (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Nu stiam ca este o reteta atat de simpla! Trebuie sa o fac!

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Un alt fel de figarui din ce am citit eu aici.Nu este rau de loc.Mie una imi place crnea de miel,si chiar am sa incerc reteta.