Reteta de sis kebab e una foarte interesanta. Desi contine carne de miel, combinatia de arome face din reteta asta una delicioasa si pentru cei care nu sunt neaparat fani ai acestui tip de carne.
Iata cum se pregateste:
Ingrediente:
½ kg carne de miel
200 gr ciuperci
1 ardei iute
marinata pentru carne (2 rosii, ulei de masline, oregano, paprika, sare, piper)
Mod de preparare:
Prima data se prepara marinata. Se taie rosiile in felii, se adauga ulei de masline, oregano, paprika, sare si piper si se amesteca. Carnea se pune in marinata si se tine deoparte cam 6 ore. Apoi, se prepara frigarui pentru fript pe gratar. Se pun, alternativ, o bucata de carne, una de ciuperca, una de ardei iute. In timp ce se frige pe gratar, se stropeste cu sosul de la marinata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii