Vanilia este una dintre acele arome prezente in casele brutarilor. Este una dintre cele mai celebre arome care se foloseste la inghetate, la prajituri, la torturi sau la budinci. Dar stiati cat de usor este sa preparati in casa extract de vanilie? Nu aveti nevoie decat de putin efort si o doza buna de rabdare , dar deserturile voastre va vor fi recunoscatoare pe veci. La fel si papilele gustative. Iar daca vreti sa va aventurati si mai mult in experientele culinare, puteti face, la fel de usor, si esenta de levantica. Este la fel de delicioasa.
Sursa foto: http://food52.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii