Condimentele nu lipsesc din nicio casa. Suntem siguri de asta. Sare, piper, boia, busuioc, oregano, curry si lista poate continua. Dau savoare mancarurilor si ne rasfata papilele gustative zi de zi. De aceea, este foarte important sa le selectam asa cum trebuie si sa le depozitam corect pentru ca ele sa-si pastreze aroma intacta.
Pentru a-ti da seama daca mirodeniile tale sunt inca proaspete, verifica mai intai culoarea. Daca aceasta este la fel de intensa ca la inceput, inseamna ca totul este in regula. Totusi, le mai poti supune unui test. Ia un pic de condiment intre degete, preseaza si miroase. Daca aroma este puternica, inseamna ca mirodenia este inca proaspata. Daca nu mai simti niciun miros, inseamna ca o poti arunca pentru ca nu mai este buna de folosit la prepararea mancarurilor.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii