Restaurantul IKEA a fost declarat restaurantul cu cele mai mari incasari din Romania in anul 2014. De asemenea, si in 2015 sunt sanse foarte mari sa se intample la fel. Asta inseamna un singur lucru: romanilor le place la nebunie mancarea de la IKEA, in mod special chiftelutele suedeze. Insa, ce faci atunci cand ti-e pofta de chiftelute de la IKEA, dar nu ai chef sau iti este imposibil sa bati tot drumul pana la restaurantul din Baneasa? Raspunsul e simplu: faci chiftelute suedeze ca la IKEA chiar la tine acasa. Urmatoarea reteta apare in cartea de bucate IKEA:
1 ou
200-300 ml de smantana si apa
Toate ingredientele se amesteca pana cand se obtine consistenta dorita si apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Se formeaza bilute de dimensiunea unei nuci si se transfera pe un tocator pe care a fost presarata faina.
Chiftelutele obtinute astfel se prajesc in unt.
Pentru sos se folosesc:
Cum se prepara:
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii