Ouale posate sau “ouale romanesti” sunt perfecte pentru un mic dejun delicios sau chiar pentru un brunch de weekend. Merg de minune cu paine prajita sau cu o salata bogata. Unii spun ca se prepara foarte usor, altora li se par imposibil de pregatit. Asadar, astazi va prezentam o cale de mijloc, la indemana oricui: oua posate la microunde.
Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: apa, un ou si otet. In plus, mai aveti nevoie de o cana din ceramica, un servetel si o lingura.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii