Ouale posate sau “ouale romanesti” sunt perfecte pentru un mic dejun delicios sau chiar pentru un brunch de weekend. Merg de minune cu paine prajita sau cu o salata bogata. Unii spun ca se prepara foarte usor, altora li se par imposibil de pregatit. Asadar, astazi va prezentam o cale de mijloc, la indemana oricui: oua posate la microunde.
Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: apa, un ou si otet. In plus, mai aveti nevoie de o cana din ceramica, un servetel si o lingura.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii