Ouale posate sau “ouale romanesti” sunt perfecte pentru un mic dejun delicios sau chiar pentru un brunch de weekend. Merg de minune cu paine prajita sau cu o salata bogata. Unii spun ca se prepara foarte usor, altora li se par imposibil de pregatit. Asadar, astazi va prezentam o cale de mijloc, la indemana oricui: oua posate la microunde.
Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: apa, un ou si otet. In plus, mai aveti nevoie de o cana din ceramica, un servetel si o lingura.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii