Painea se numara printre alimentele care sunt cel mai des aruncate la gunoi. Chiar daca nu mucegaieste si nici nu se intareste, dupa 2-3 zile nu prea ne mai atrage si suntem deja cu gandul la o franzela proaspata. Dar ce facem cu painea veche? Ei bine, aceasta poate fi folosita la gatit, pentru prepararea altor feluri de mancare.
Painea veche poate fi transformata in budinca de paine. Nu doar ca este simplu de facut, insa budinca de paine este si o reteta foarte versatila, se pot adauga diverse ingrediente, fructe, alune, sosuri dulci, siropuri, care sa faca budinca mai speciala. Pornind de la reteta de baza si cu putina imaginatie se pot face minuni. Iata si reteta de baza.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii