Cum sa pregatesti biscuiti din 3 ingrediente simple

Nu cunoastem nici macar o persoana care sa nu iubeasca biscuitii; fie ca sunt savurati dimineata, alaturi de ceai sau cafea sau la desert, biscuitii nu ar trebui sa lipseasca niciodata din bucatariile noastre. Si acest lucru este foarte simplu acum, cu aceasta reteta de biscuiti din numai 3 ingrediente: faina, sare si frisca lichida.  

Cum sa pregatesti biscuiti din 3 ingrediente simple

Practic, tot ce trebuie sa facem este sa adaugam cantitati egale de faina si frisca lichida si, optional, un praf de sare. Astfel, cat ai bate din palme ai niste biscuiti proaspeti si tare gustosi.

Aceasta reteta reprezinta secretul multor gospodine si bucatari din intreaga lume, caci sunt gata in timp record. Mai mult decat atat, reteta este atat de simpla, incat o retii de prima data.

Faina cu agent de crestere contine deja praf de copt si sare, iar combinarea acesteia cu elemente lichide la temperatura ridicata face ca biscuitii sa creasca fara a mai adauga alte ingrediente.

Acesti biscuiti se pot servi simpli, cu unt si dulceata sau cu miere. Un alt truc este sa adaugati in mijlocul fiecarui biscuit un cub de zahar imbibat in suc de fructe; astfel, veti obtine niste biscuiti aromati, cu o aroma inedita. Inainte de a-i baga la cuptor, ii puteti unge cu lapte, apa sau cu un amestec de fructe de padure si frisca lichida.

Ingrediente pentru 12 biscuiti:

170 gr faina cu agent de afanare
170 gr frisca lichida
1 praf de sare

Metoda de preparare:

1. Amestecati toate ingredientele pana la omogenizare.
2. Formati bilute de marimea unei nuci si asezati-le intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
3. Dati la cuptorul preincalzit la 175 grade Celsius timp de 15 minute sau pana cand incep sa prinda culoare pe margini.

Sursa articol si sursa foto: www.food52.com

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise