In multe retete de creme si prajituri se specifica folosirea laptelui condensat. Si chiar daca este foarte comod sa il cumparam gata facut, nimic nu se compara cu laptele condensat facut in propria bucatarie. Reteta este foarte simpla, iar rezultatul merita efortul. In plus, laptele condensat se pastreaza foarte bine la frigider pana la 3 saptamani, asa ca il puteti folosi oricand aveti nevoie.
Pentru exemplificare, va recomandam acest video:
Sursa foto: www.flickr.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii