In multe retete de creme si prajituri se specifica folosirea laptelui condensat. Si chiar daca este foarte comod sa il cumparam gata facut, nimic nu se compara cu laptele condensat facut in propria bucatarie. Reteta este foarte simpla, iar rezultatul merita efortul. In plus, laptele condensat se pastreaza foarte bine la frigider pana la 3 saptamani, asa ca il puteti folosi oricand aveti nevoie.
Pentru exemplificare, va recomandam acest video:
Sursa foto: www.flickr.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii