Crocanta si aromata, ceapa merge de minune alaturi de un burger bine facut sau intr-o salata verde! Dar, pe cat de delicioasa este, nu putem ignora gustul ei intepator. Din fericire, am descoperit o metoda prin care putem scapa de aceasta problema in cateva minute!
 
Tot ce trebuie sa faci este sa pui ceapa feliata intr-un bol cu apa inainte de a o servi. Acest pas simplu amelioreaza gustul puternic al cepei si ii confera o aroma delicata. Compusii de sulf responsabili pentru gustul intepator se vor disipa in apa.
 
Pentru ca acest procedeu sa aiba efect, lasa ceapa in apa timp de cel putin zece minute si amestec-o o data sau de doua ori, dupa care usuc-o si foloseste-o dupa bunul plac.
 
Pentru mai multa aroma, poti pune ceapa in suc de lamaie, de lime, sau otet. Aceasta metoda este potrivita pentru toate tipurile de ceapa, fie ca vorbim despre ceapa rosie, salota sau ceapa alba.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Andronic Elenaandroni, 11 ianuarie 2016

    SE TAIE PESTISORI SE PFREACA CU SARE APOI SE CLATESTE CU APA

  • Fara foto

    Bica Elena, 02 august 2014

    da multumim de sfat asta nu stiam

  • Fara foto

    Dumitru Vasiliu, 15 iulie 2014

    curios este ca tot ceea ce imi place atat ca gust si ca miros, imi face rau, probabil la vezica biliara, la fiere cum spunem popular; intotdeauna cand simt mirosul de usturoi, de ceapa prajita, de varza cruda sau acra, s.a.m.d., ma dau in vant dupa mancarurile respective, dar dupa aceea, cine trebuie sa se garniseasca cu triferment, colebil sau anghirol ?, eu.

  • Fara foto

    Lucia Gheorghe, 15 iulie 2014

    stiu

  • Fara foto

    Ion Faur, 15 iulie 2014

    Mai aveti de invatat, fetilii.......

  • Fara foto

    Vali Popovici, 15 iulie 2014

    daca nu mai miroase si nu mai inteapa, atunci nu mai este ceapa :) iarna, eu o las sa inghete afara in balcon si tot acolo sa se dezghete, tot asa cum a inghetat, treptat. Pierde toata iuteala, dar gustul ramane acelasi. nu va faceti griji, nu se strica si nici nu se ,,fleoscaie” ca si alte legume ce ingheata. dar, nu uitati, totul pe etape si treptat. inghetatul in congelator, nu functioneaza - in aces caz, ceapa se inmoaie si se strica. doar metoda naturala functioneaza. o zi buna tuturor.

  • Fara foto

    Selena Lena, 05 iulie 2014

    Eu stiam si asa fac !!!

  • Fara foto

    Viorica Petrescu, 04 iulie 2014

    Imi place sa bucataresc si astept cu drag sfaturile voastre.

  • Fara foto

    Tatiana Sponer, 03 iulie 2014

    Multumesc , nu stiam .

  • Fara foto

    Schiopu Gabriela, 03 iulie 2014

    Multumesc