Daca v-ati saturat sa dati banii pe burgeri care va dezamagesc de fiecare data, e momentul sa aflati cateva dintre secretele prepararii celui mai bun burger. In primul rand, cel mai important pas este pregatirea carnii. Urmand pasii de mai jos, veti descoperi cum sa pregatiti cel mai bine carnea pentru burgeri, dar si ce trebuie sa contina burgerul perfect.
Pana pregatiti carnea, lasati gratarul sa se incinga.

Gratarul se unge cu un prosop de hartie inmuiat in ulei si chiftelele se pun pe gratar cu gropita in sus.
Se lasa pe foc timp de 4-5 minute, fara a se apasa pe ele. Apoi, se intorc pe cealalta parte si se lasa tot 4-5 minute. Astfel, veti obtine un burger facut medium.
Pentru a vedea daca este facuta carnea din interior, se recomanda sa infigeti in chiftea un termometru pentru gatit. Acesta ar trebui sa arate temperatura de 68 de grade.

Michel spune ca aceste straturi ne stimuleaza toate simturile si de aceea nu exista o metoda mai buna de a pregati un burger.
Sursa foto: tumblr.com, telegraph.co.uk
Surse articol: telegraph.co.uk, realsimple.com

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii