Daca v-ati saturat sa dati banii pe burgeri care va dezamagesc de fiecare data, e momentul sa aflati cateva dintre secretele prepararii celui mai bun burger. In primul rand, cel mai important pas este pregatirea carnii. Urmand pasii de mai jos, veti descoperi cum sa pregatiti cel mai bine carnea pentru burgeri, dar si ce trebuie sa contina burgerul perfect.
Pana pregatiti carnea, lasati gratarul sa se incinga.
Gratarul se unge cu un prosop de hartie inmuiat in ulei si chiftelele se pun pe gratar cu gropita in sus.
Se lasa pe foc timp de 4-5 minute, fara a se apasa pe ele. Apoi, se intorc pe cealalta parte si se lasa tot 4-5 minute. Astfel, veti obtine un burger facut medium.
Pentru a vedea daca este facuta carnea din interior, se recomanda sa infigeti in chiftea un termometru pentru gatit. Acesta ar trebui sa arate temperatura de 68 de grade.
Michel spune ca aceste straturi ne stimuleaza toate simturile si de aceea nu exista o metoda mai buna de a pregati un burger.
Sursa foto: tumblr.com, telegraph.co.uk
Surse articol: telegraph.co.uk, realsimple.com
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii