Daca v-ati saturat sa dati banii pe burgeri care va dezamagesc de fiecare data, e momentul sa aflati cateva dintre secretele prepararii celui mai bun burger. In primul rand, cel mai important pas este pregatirea carnii. Urmand pasii de mai jos, veti descoperi cum sa pregatiti cel mai bine carnea pentru burgeri, dar si ce trebuie sa contina burgerul perfect.
Pana pregatiti carnea, lasati gratarul sa se incinga.
Gratarul se unge cu un prosop de hartie inmuiat in ulei si chiftelele se pun pe gratar cu gropita in sus.
Se lasa pe foc timp de 4-5 minute, fara a se apasa pe ele. Apoi, se intorc pe cealalta parte si se lasa tot 4-5 minute. Astfel, veti obtine un burger facut medium.
Pentru a vedea daca este facuta carnea din interior, se recomanda sa infigeti in chiftea un termometru pentru gatit. Acesta ar trebui sa arate temperatura de 68 de grade.
Michel spune ca aceste straturi ne stimuleaza toate simturile si de aceea nu exista o metoda mai buna de a pregati un burger.
Sursa foto: tumblr.com, telegraph.co.uk
Surse articol: telegraph.co.uk, realsimple.com
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii