Delikat a relansat gama de condimente universale, iar Delikat Legume şi Delikat Găină au acum gust mai bogat şi mai puţin sărat. Astfel, poţi fi sigură că mâncarea pregătită va fi întotdeauna delicioasă şi pe placul celor dragi.

Adăugarea condimentelor reprezintă pasul cel mai important în prepararea mâncărurilor, fie că este vorba despre ciorbe sau despre felul principal: tocăniţă, friptură, pilaf sau varză. Tocmai de aceea este important să alegi produsul potrivit.

Condimentul universal Delikat, în variantele Legume şi Găină, conferă mâncării un gust desăvârşit şi savuros. În plus, gustul este de acum mai puţin sărat, pentru ca tu să poţi decide cât de sărată să fie mâncarea pregătită. Legumele de cea mai bună calitate, uscate natural, îl transformă în ajutorul ideal atunci când vrei să îi surprinzi pe cei apropiaţi cu o masă caldă, care să aibă gustul de acasă.Şi ca să te asiguri că totul iese aşa cum îţi doreşti, trebuie să ţii cont de câteva trucuri simple. De exemplu, pentru un gust perfect, trebuie să adaugi o linguriţă rasă de Delikat (3 grame) pentru o porţie (250 ml) de tocăniţă, în orice moment al procesului de gătire. Indicat este să nu mai adaugi sare, decât dacă este absolut necesar. În plus, dacă doreşti, poţi folosi şi alte ierburi aromatice şi mirodenii, alături de Delikat, în funcţie de reţeta pe care o pregăteşti.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii