Delikat relansează gama de condimente universale - gust mai bogat şi mai puţin sărat

Delikat a relansat gama de condimente universale, iar Delikat Legume şi Delikat Găină au acum gust mai bogat şi mai puţin sărat. Astfel, poţi fi sigură că mâncarea pregătită va fi întotdeauna delicioasă şi pe placul celor dragi.

Delikat relansează gama de condimente universale - gust mai bogat şi mai puţin sărat

Adăugarea condimentelor reprezintă pasul cel mai important în prepararea mâncărurilor, fie că este vorba despre ciorbe sau despre felul principal: tocăniţă, friptură, pilaf sau varză. Tocmai de aceea este important să alegi produsul potrivit.

Condimentul universal Delikat, în variantele Legume şi Găină, conferă mâncării un gust desăvârşit şi savuros. În plus, gustul este de acum mai puţin sărat, pentru ca tu să poţi decide cât de sărată să fie mâncarea pregătită. Legumele de cea mai bună calitate, uscate natural, îl transformă în ajutorul ideal atunci când vrei să îi surprinzi pe cei apropiaţi cu o masă caldă, care să aibă gustul de acasă.

Şi ca să te asiguri că totul iese aşa cum îţi doreşti, trebuie să ţii cont de câteva trucuri simple. De exemplu, pentru un gust perfect, trebuie să adaugi o linguriţă rasă de Delikat (3 grame) pentru o porţie (250 ml) de tocăniţă, în orice moment al procesului de gătire. Indicat este să nu mai adaugi sare, decât dacă este absolut necesar. În plus, dacă doreşti, poţi folosi şi alte ierburi aromatice şi mirodenii, alături de Delikat, în funcţie de reţeta pe care o pregăteşti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise