Saptamana trecuta v-am intrebat, prin intermediul TPU.ro, care a fost cel mai mare esec pe care l-ati trait atunci cand incercati sa gatiti. Iata ce povesti am cules:
DMV ne povesteste: “Am facut o data mancare chineazeasca cu carne de porc flambata. A iesit mult fum, de afara se vedea ca fac vraji si au chemat vecinii pompierii. Ce m-am speriat cand mi-ai spart idiotii usa... Aveam castile si au aparut doi oameni mascati in bucatarie. Acuma am usa metalica. Mancarea a fost destul de buna totusi.“
Ramona a avut si ea o experienta interesanta cu clatitele: “Cand am facut prima data clatite.M-a ajutat si mama la reteta (totul OK) pana a plecat mama sa duca gunoiul iar eu am ramas sa am grija de clatite .Si am vrut sa incerc sa intorc una (metoda aia in aer).Si a cazut direct in oala cu ciorba de alaturi de clatite.Sa mor! Nu stiam cum sa o scot mai repede de acolo! PENIBIL!”
Adina, in schimb, ne povesteste cu mult umor o dilema clasica feminina: “Am facut o tocanita de ciuperci atat de sarata incat nu am putut sa o mananc. Am pus masa si dupa ciorbita am pus tocana de ciuperci. Gusta iubitul meu, mai ia o furculita si zice: "Am impresia ca e prea sarata". Eu :"Ei,na, o fi prea sarata." Gust si eu (pffff, ce sarata e!), nu zic nimic. Mai iau o gura ...nu se putea manca...Am strans farfuriile si i-am zis "Bine, e posibil sa fie prea sarata.". Urmatoarea tocana de ciuperci mi-a iesit nesarata. Dar e mai ok asa...sare se mai poate pune..”
Voi ce esecuri ati trait in bucatarie?
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii