Saptamana trecuta v-am intrebat, prin intermediul TPU.ro, care a fost cel mai mare esec pe care l-ati trait atunci cand incercati sa gatiti. Iata ce povesti am cules:
DMV ne povesteste: “Am facut o data mancare chineazeasca cu carne de porc flambata. A iesit mult fum, de afara se vedea ca fac vraji si au chemat vecinii pompierii. Ce m-am speriat cand mi-ai spart idiotii usa... Aveam castile si au aparut doi oameni mascati in bucatarie. Acuma am usa metalica. Mancarea a fost destul de buna totusi.“
Ramona a avut si ea o experienta interesanta cu clatitele: “Cand am facut prima data clatite.M-a ajutat si mama la reteta (totul OK) pana a plecat mama sa duca gunoiul iar eu am ramas sa am grija de clatite .Si am vrut sa incerc sa intorc una (metoda aia in aer).Si a cazut direct in oala cu ciorba de alaturi de clatite.Sa mor! Nu stiam cum sa o scot mai repede de acolo! PENIBIL!”
Adina, in schimb, ne povesteste cu mult umor o dilema clasica feminina: “Am facut o tocanita de ciuperci atat de sarata incat nu am putut sa o mananc. Am pus masa si dupa ciorbita am pus tocana de ciuperci. Gusta iubitul meu, mai ia o furculita si zice: "Am impresia ca e prea sarata". Eu :"Ei,na, o fi prea sarata." Gust si eu (pffff, ce sarata e!), nu zic nimic. Mai iau o gura ...nu se putea manca...Am strans farfuriile si i-am zis "Bine, e posibil sa fie prea sarata.". Urmatoarea tocana de ciuperci mi-a iesit nesarata. Dar e mai ok asa...sare se mai poate pune..”
Voi ce esecuri ati trait in bucatarie?
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu