În noua lui formulă, Gaudi Bistro și-a deschis porțile și oficial, miercuri, 5 iunie, printr-un eveniment plin de arome și culoare, dar, mai ales, plin de persoane care au insufletit locul cu emoții pozitive. Alături de colegi jurnaliști, food bloggeri, artiști, vedete sau simpli prieteni, am avut ocazia miercuri seară la Gaudi să simţim pe pielea  noastră dăruirea și pasiunea celor care au lucrat intens în ultimele doua luni la redeschiderea bistro-ului - o întreagă echipă, în frunte cu Mugur și Lavinia, neobositele gazde ale locului. 
 
Evenimentul, care s-a întins până după miezul-nopții, a fost unul plin: mai întâi, invitați, care au sosit rând pe rând, au fost primiți de către gazdele serii, Mugur și Lavinia, cu care au ciocnit câte un pahar (sau mai multe...) de șampanie cu gheață carbonică, al cărei efect s-a dovedit a fi spectaculos.



După ce au ajuns să se cunoască și să împărtășească experiența culinară oferită de Arpad, Chef-ul Gaudi, foarte mulți dintre oaspeți au ajuns să lege prietenii pe loc, aduși împreună de magia gustului: mini-porții din întregul meniu Gaudi au defilat, spre încântarea tuturor, din centrul sălii către farfuriile mesenilor. Iar cuvintele de laudă nu au contenit să apară: pieptul de rață cu sos de portocale și morcovi, vita cu sos bearnaise și panacotta cu aromă de cafea fiind cu siguranță “câștigătoarele” laurilor. 


 
Pentru a pune și mai bine în valoare maiestria culinară a lui Arpi, Bogdan Dumitrescu, sommelier Jidvei, a fost alături de Chef-ul Gaudi Bistro întreaga seară, recomandând invitaților combinația perfectă între vinul potrivit și mâncarea potrivită. Condimentând totul cu simțul umorului care le este caracteristic, atât Arpi, cât și Bogdan Dumitrescu nu au avut niciun fel de dificultate în a deveni cei mai buni prieteni ai oaspeților - nu e de mirare: doar ei erau cei care aveau “aromele” și “vinul”. Dar surprizele nu s-au oprit aici. 
 
În partea de bar, Paul Ungureanu, barista de nivel internațional, împreună cu Liviu și Giani (camarazi întru fabricarea cocktailurilor), au făcut adevărată magie în mixologie, oferind fiecărui invitat care a avut curiozitatea să se apropie de bar o demonstrație de flair-bartending și încântându-i pe cei amatori cu desene într-una dintre cele mai aromate cafele din București. 
 
Și pentru ca tabloul să fie complet, un grup de trei tineri artiști au imortalizat atmosfera întreaga seară, desenând portrete ale invitaților și schițe cu momente din timpul evenimentului, spre încântarea oaspeților, care au avut ocazia să plece acasă cu o amintire unică și colorată de la ceea ce a fost evenimentul de deschidere oficială Gaudi Bistro.

Dincolo de a fi un loc despre mâncare, Gaudi Bistro în noua sa formulă a fost conceput ca un loc despre oameni, pentru oameni. Cu un meniu pe specific mediteranean, completat zilnic de noutăți culinare cu care Chef Arpi surprinde clienții, Gaudi Bistro încearcă - și reușește!- să se apropie cât mai mult de spiritul bistro-ului clasic, autentic, propunându-și, în același timp, să coaguleze idei inovatoare și din zonele conexe gastronomiei, precum seri tematice, călătorii culinare și o mulțime de evenimente originale. Mai multe detalii gasiti pe site-ul bistroului: gaudi-bistro.ro.

Foto credits: Catalina Zaharescu

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto