În noua lui formulă, Gaudi Bistro și-a deschis porțile și oficial, miercuri, 5 iunie, printr-un eveniment plin de arome și culoare, dar, mai ales, plin de persoane care au insufletit locul cu emoții pozitive. Alături de colegi jurnaliști, food bloggeri, artiști, vedete sau simpli prieteni, am avut ocazia miercuri seară la Gaudi să simţim pe pielea noastră dăruirea și pasiunea celor care au lucrat intens în ultimele doua luni la redeschiderea bistro-ului - o întreagă echipă, în frunte cu Mugur și Lavinia, neobositele gazde ale locului.

După ce au ajuns să se cunoască și să împărtășească experiența culinară oferită de Arpad, Chef-ul Gaudi, foarte mulți dintre oaspeți au ajuns să lege prietenii pe loc, aduși împreună de magia gustului: mini-porții din întregul meniu Gaudi au defilat, spre încântarea tuturor, din centrul sălii către farfuriile mesenilor. Iar cuvintele de laudă nu au contenit să apară: pieptul de rață cu sos de portocale și morcovi, vita cu sos bearnaise și panacotta cu aromă de cafea fiind cu siguranță “câștigătoarele” laurilor.

Dincolo de a fi un loc despre mâncare, Gaudi Bistro în noua sa formulă a fost conceput ca un loc despre oameni, pentru oameni. Cu un meniu pe specific mediteranean, completat zilnic de noutăți culinare cu care Chef Arpi surprinde clienții, Gaudi Bistro încearcă - și reușește!- să se apropie cât mai mult de spiritul bistro-ului clasic, autentic, propunându-și, în același timp, să coaguleze idei inovatoare și din zonele conexe gastronomiei, precum seri tematice, călătorii culinare și o mulțime de evenimente originale. Mai multe detalii gasiti pe site-ul bistroului: gaudi-bistro.ro.
Foto credits: Catalina Zaharescu

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii