Cu totii iubim o inghetata cremoasa, buna si facuta in casa, nu-i asa? Insa iti garantam ca inghetata pe care v-a prezentam astazi nu este ca ceea ce ati gustat pana acum, fiind mult mai fina si delicioasa decat oricare alta. Secretul consta intr-un ingredient special, ce ofera o textura unica si un gust aparte inghetatei.
Din fericire insa, Valerie Lum and Jenise Addison au gasit solutia pentru cea mai buna inghetata cu alcool. Secretul consta in stabilizarea alcoolului cu ajutorul gelatinei, pentru ca inghetata sa isi mentina forma chiar si la o temperatura mai ridicata decat cea necesara inghetarii alcoolului.
Iata cum o puteti pregati si voi acasa:
Ingrediente:
Sursa articol: www.gizmodo.com
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii