„La cuţitul iscusit” este măcelăria zilelor noastre, unde se găseşte cea mai bogată ofertă de pe piaţă. Indiferent că ai în plan să pregăteşti o masă gourmet sau bucate tradiţionale româneşti, aici e locul din care alegi să te aprovizionezi, pentru că doar aici ai, sub acelaşi acoperiş, un asortiment ofertant de carne de vită, porc, pui, gâscă, raţă, curcan, miel, marinate, împănate şi preparate ready to cook, pe placul oricărui maestru bucătar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii