La cuţitul iscusit - cărnuri de seamă pentru bucătari cu dichis

„La cuţitul iscusit” este măcelăria zilelor noastre, unde se găseşte cea mai bogată ofertă de pe piaţă. Indiferent că ai în plan să pregăteşti o masă gourmet sau bucate tradiţionale româneşti, aici e locul din care alegi să te aprovizionezi, pentru că doar aici ai, sub acelaşi acoperiş, un asortiment ofertant de carne de vită, porc, pui, gâscă, raţă, curcan, miel, marinate, împănate şi preparate ready to cook, pe placul oricărui maestru bucătar.   

La cuţitul iscusit - cărnuri de seamă pentru bucătari cu dichis

Săptămâna aceasta s-a inaugurat cel mai mare magazin din lanţul de măcelării „La cuţitul iscusit” situat pe Bd. Nicolae Titulescu, din Capitală. Având o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, noua carmangerie este cel de-al cincilea magazin din cadrul afacerii ce funcţionează în sistem de franciză.

Ideea lansării unei astfel de francize a pornit de la oferta redusă de pe piaţă şi nevoia de a se găsi toate tipurile de carne la un loc. Şi nu orice fel de carne, "La cuţitul iscusit” reînvie vechile tradiții măcelărești, unde totul se face cu simţ de răspundere.", a declarat Mădălin Simion, brand consultant "La cuţitul iscusit".
În premieră pentru Bucureşti, doar în măcelărille “La cuțitul iscusit” se găsesc porci mangalița (fără colesterol) şi portofoliul va fi în foarte scurt timp extins cu carne proaspătă provenită de la păsări crescute în bătătură și nu în ferme. O altă diferenţiere faţă de piaţa autohtonă o reprezintă carnea de vită de la vaci crescute special pentru carne (nu pentru a da lapte!). Aceasta e fie maturată gata, importată din Franţa, fie românească, având la activ un “stagiu” de 21 de zile la 2-4 grade Celsius, într-un mediu controlat (foarte curând în magazine). În plus, pentru consumatorii-gourmet există posibilitatea de a cumpăra, doar pe bază de precomandă, carne de iepure, prepeliţe, potârnichi etc.

Îţi stau la dispoziţie cinci magazine, la următoarele adrese:
Piața Obor – Str. Ziduri Moși nr. 4, în noua piață Obor Market, vizavi de Crama Murfatlar;
Piața Valea Ialomiței - Aleea Băiuț nr. 20, în incinta pieţei, vis-a-vis de standurile de legume;
în spatele Pieței Gorjului, pe Str. Dezrobirii nr. 33, lângă Şcoala nr. 31;
Piaţa Dorobanţi - Str. Radu Beller nr. 3-5, în incinta pieţei;
în zona Pieței Victoriei – Bd. Nicolae Titulescu nr. 14, vis-a-vis de Mega Image

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor