La cuţitul iscusit - cărnuri de seamă pentru bucătari cu dichis

„La cuţitul iscusit” este măcelăria zilelor noastre, unde se găseşte cea mai bogată ofertă de pe piaţă. Indiferent că ai în plan să pregăteşti o masă gourmet sau bucate tradiţionale româneşti, aici e locul din care alegi să te aprovizionezi, pentru că doar aici ai, sub acelaşi acoperiş, un asortiment ofertant de carne de vită, porc, pui, gâscă, raţă, curcan, miel, marinate, împănate şi preparate ready to cook, pe placul oricărui maestru bucătar.   

La cuţitul iscusit - cărnuri de seamă pentru bucătari cu dichis

Săptămâna aceasta s-a inaugurat cel mai mare magazin din lanţul de măcelării „La cuţitul iscusit” situat pe Bd. Nicolae Titulescu, din Capitală. Având o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, noua carmangerie este cel de-al cincilea magazin din cadrul afacerii ce funcţionează în sistem de franciză.

Ideea lansării unei astfel de francize a pornit de la oferta redusă de pe piaţă şi nevoia de a se găsi toate tipurile de carne la un loc. Şi nu orice fel de carne, "La cuţitul iscusit” reînvie vechile tradiții măcelărești, unde totul se face cu simţ de răspundere.", a declarat Mădălin Simion, brand consultant "La cuţitul iscusit".
În premieră pentru Bucureşti, doar în măcelărille “La cuțitul iscusit” se găsesc porci mangalița (fără colesterol) şi portofoliul va fi în foarte scurt timp extins cu carne proaspătă provenită de la păsări crescute în bătătură și nu în ferme. O altă diferenţiere faţă de piaţa autohtonă o reprezintă carnea de vită de la vaci crescute special pentru carne (nu pentru a da lapte!). Aceasta e fie maturată gata, importată din Franţa, fie românească, având la activ un “stagiu” de 21 de zile la 2-4 grade Celsius, într-un mediu controlat (foarte curând în magazine). În plus, pentru consumatorii-gourmet există posibilitatea de a cumpăra, doar pe bază de precomandă, carne de iepure, prepeliţe, potârnichi etc.

Îţi stau la dispoziţie cinci magazine, la următoarele adrese:
Piața Obor – Str. Ziduri Moși nr. 4, în noua piață Obor Market, vizavi de Crama Murfatlar;
Piața Valea Ialomiței - Aleea Băiuț nr. 20, în incinta pieţei, vis-a-vis de standurile de legume;
în spatele Pieței Gorjului, pe Str. Dezrobirii nr. 33, lângă Şcoala nr. 31;
Piaţa Dorobanţi - Str. Radu Beller nr. 3-5, în incinta pieţei;
în zona Pieței Victoriei – Bd. Nicolae Titulescu nr. 14, vis-a-vis de Mega Image

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise