În această toamnă, Hochland îţi aduce “bucuria gustului” prin lansarea unei noi game de produse: brânzică proaspătă, disponibilă în 5 sortimente. Hochland te va surprinde cu soluţii rapide de gustări proaspete, sănătoase şi delicioase, care vor fi pe placul întregii familii.

Ritmul alert al vieţii urbane ne presează să căutăm mereu soluţii rapide, care să ne facă ziua cât mai uşoară. Hochland îţi propune de această dată, o gamă de gustări rapide, sănătoase şi delicioase. Fie că preferi Brânză de vaci, Cottage sau Făgăraş vei descoperi fineţea, savoarea şi gustul desăvârşit al brânzei proaspete Hochland.

Atunci când eşti grăbită să îl laşi pe cel mic la grădiniţă, alergi spre birou, sau pur şi simplu vrei o gustare sănătoasă înainte de sport, brânzica proaspătă Hochland te va însoţi în fiecare zi a săptămânii, în orice formă şi oriunde, pentru ca tu să îţi păstrezi vitalitatea şi să nu te abaţi de la stilul de viaţă sănătos pe care ţi-l doreşti.

Lucrurile bune se împart întotdeauna cu familia şi cu cei dragi, aşa că pentru toţi, Hochland are de acum varietăţi şi gusturi diferite pentru toate zilele săptămânii.

Te invităm să îţi alegeţi sortimentul preferat din delicioasa gamă a brânzeturilor proaspete Hochland!

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii