Niciun sos pentru paste nu se compara cu cel de rosii proaspete, sanatos si preparat de tine, dupa gustul tau. Iar costita ii va da o aroma interesanta sosului tau. Adauga condimente dupa gust si... voila! Pastele tale vor fi delicioase! Iata reteta:
Ingrediente:
350 gr.spaghete, ½ kg. rosii, 100 gr. parmezan, sare, piper, condimente, 200 gr. costita, o jumatate de ceapa, un ardei gras
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare. Se limpezesc si se pun deoparte.
Separat, intr-o tigaie se pune la incins putin ulei, apoi se adauga o jumatate de ceapa si un ardei gras, taiat feliute. Apoi, se adauga felii de costita (sau jambon), care se prajesc cateva minute. Separat, rosiile se curata de pielite si se taie bucati mici. Se adauga in tigaie rosiile impreuna cu sucul pe care il lasa si se lasa la fiert. Spre sfarsit, se adauga sare, piper si condimente dupa gust.
Cand e gata sosul, se adauga peste paste, se rade putin parmezan si se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii