Niciun sos pentru paste nu se compara cu cel de rosii proaspete, sanatos si preparat de tine, dupa gustul tau. Iar costita ii va da o aroma interesanta sosului tau. Adauga condimente dupa gust si... voila! Pastele tale vor fi delicioase! Iata reteta:
Ingrediente:
350 gr.spaghete, ½ kg. rosii, 100 gr. parmezan, sare, piper, condimente, 200 gr. costita, o jumatate de ceapa, un ardei gras
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare. Se limpezesc si se pun deoparte.
Separat, intr-o tigaie se pune la incins putin ulei, apoi se adauga o jumatate de ceapa si un ardei gras, taiat feliute. Apoi, se adauga felii de costita (sau jambon), care se prajesc cateva minute. Separat, rosiile se curata de pielite si se taie bucati mici. Se adauga in tigaie rosiile impreuna cu sucul pe care il lasa si se lasa la fiert. Spre sfarsit, se adauga sare, piper si condimente dupa gust.
Cand e gata sosul, se adauga peste paste, se rade putin parmezan si se serveste.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii