Niciun sos pentru paste nu se compara cu cel de rosii proaspete, sanatos si preparat de tine, dupa gustul tau. Iar costita ii va da o aroma interesanta sosului tau. Adauga condimente dupa gust si... voila! Pastele tale vor fi delicioase! Iata reteta:
Ingrediente:
350 gr.spaghete, ½ kg. rosii, 100 gr. parmezan, sare, piper, condimente, 200 gr. costita, o jumatate de ceapa, un ardei gras
Mod de preparare:
Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare. Se limpezesc si se pun deoparte.
Separat, intr-o tigaie se pune la incins putin ulei, apoi se adauga o jumatate de ceapa si un ardei gras, taiat feliute. Apoi, se adauga felii de costita (sau jambon), care se prajesc cateva minute. Separat, rosiile se curata de pielite si se taie bucati mici. Se adauga in tigaie rosiile impreuna cu sucul pe care il lasa si se lasa la fiert. Spre sfarsit, se adauga sare, piper si condimente dupa gust.
Cand e gata sosul, se adauga peste paste, se rade putin parmezan si se serveste.
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii