Intre 21-23 decembrie 2011, la The Ark sunteti asteptati cu bucate alese pentru un Craciun cu gusturi alese.
La piata noastra, oferta este consolidata, asezata. Am testat si selectat produse locale. Produse locale serioase precum si cei care le realizeaza. Afumaturi de la familia Oancea, de la Talmaciu, la dinsa este mereu coada, are si produse cu atestat de produse traditional. Apoi branzeturi proaspete si maturate de la familia Istrate de la Fundata. Li se alatura dl. Anghel cu vinurile si paine cu nuci sau masline. Sucul de mere de la Valea Mare Pravat, bate orice alt suc de pe piata la gust, calitate si continut. Iar cozonacul Bujor, este deja renumit. In aceasta parte a Romaniei.
Va steptam. Restul sunt surprize. The ARK, vis-a-vis de piata de flori Cosbuc, in cartierul Uranus.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii