Pizza este unul dintre alimentele vedeta in zilele noastre si este foarte usor de preparat. Pentru ca suntem mereu pe fuga, va prezentam o solutie usoara de a prepara o gustare sanatoasa, perfecta pentru vegetarieni si nu numai, care nu necesita folosirea unui blat complicat.
O felie de toast crocanta, garnisita cu legume gustoase si branza - aceasta este o portie din pizza inedita pe care v-o prezentam in continuare.
Ingrediente
• 4 felii de paine toast HapiHap, orice sortiment
• 1 ardei rosu, taiat feliute
• 1 rosie feliata
• 4 ciuperci, taiate felii
• 2 cepe, taiate felii
• 1 lingura de unt
• 4 linguri de branza mozzarella data prin razatoare (sau cascaval)
• sare si zahar
• 2 linguri de sos de pizza sau ketchup amestecat cu oregano si busuioc
Mod de preparare
Incingeti untul intr-o tigaie. Adaugati legumele feliate si prajiti-le pana se rumesc si se inmoaie usor. Adaugati putina sare si putin zahar peste ele. Gatiti pana se evapora sucul pe care il lasa.
Luati o felie de paine si ungeti-o cu sosul de pizza. Puneti pe deasupra amestecul de legume si acoperiti cu branza mozzarella.
Bagati feliile de paine la cuptor pentru 3-4 minute (cuptorul incins in prealabil (180 grade C), pana devin crocante si branza se topeste.
„Pizza” este gata pentru savurare, se serveste cu ketchup.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii