Pizza vegetariana pe paine

Pizza este unul dintre alimentele vedeta in zilele noastre si este foarte usor de preparat. Pentru ca suntem mereu pe fuga, va prezentam o solutie usoara de a prepara o gustare sanatoasa, perfecta pentru vegetarieni si nu numai, care nu necesita folosirea unui blat complicat.

Pizza vegetariana pe paine

O felie de toast crocanta, garnisita cu legume gustoase si branza - aceasta este o portie din pizza inedita pe care v-o prezentam in continuare.

Ingrediente

• 4 felii de paine toast HapiHap, orice sortiment

• 1 ardei rosu, taiat feliute

• 1 rosie feliata

• 4 ciuperci, taiate felii

• 2 cepe, taiate felii

• 1 lingura de unt

• 4 linguri de branza mozzarella data prin razatoare (sau cascaval)

• sare si zahar

• 2 linguri de sos de pizza sau ketchup amestecat cu oregano si busuioc

Mod de preparare

Incingeti untul intr-o tigaie. Adaugati legumele feliate si prajiti-le pana se rumesc si se inmoaie usor. Adaugati putina sare si putin zahar peste ele. Gatiti pana se evapora sucul pe care il lasa.

Luati o felie de paine si ungeti-o cu sosul de pizza. Puneti pe deasupra amestecul de legume si acoperiti cu branza mozzarella.

Bagati feliile de paine la cuptor pentru 3-4 minute (cuptorul incins in prealabil (180 grade C), pana devin crocante si branza se topeste.

„Pizza” este gata pentru savurare, se serveste cu ketchup.

Acest articol va este oferit de painea toast HapiHap.

Sursa foto.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi