Cu siguranta, si voua vi s-a intamplat cel putin o data sa vreti sa faceti o prajitura cu ciocolata si sa va lipseasca ingredientul principal. Poate ca v-ati gandit in acele momente cu ce ati putea inlocui ciocolata, si probabil ca primul inlocuitor la care v-ati gandit a fost pudra de cacao. Totusi, putem spune ca pudra de cacao este un inlocuitor fidel al ciocolatei neindulcite?
Voi ce alte trucuri mai cunoasteti? :-)
Sursa foto: http://www.seriouseats.com
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii