Cu siguranta, si voua vi s-a intamplat cel putin o data sa vreti sa faceti o prajitura cu ciocolata si sa va lipseasca ingredientul principal. Poate ca v-ati gandit in acele momente cu ce ati putea inlocui ciocolata, si probabil ca primul inlocuitor la care v-ati gandit a fost pudra de cacao. Totusi, putem spune ca pudra de cacao este un inlocuitor fidel al ciocolatei neindulcite?
Voi ce alte trucuri mai cunoasteti? :-)
Sursa foto: http://www.seriouseats.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii