Am ales saptamana aceasta pentru dumneavoastra o reteta delicioasa, dar in acelasi timp, usor de pregatit. Pulpele de pui cu ierburi la cuptor sunt alegerea ideala pentru o cina perfecta.

Timp de preparare:

75 minute (complexitate redusa)

 

Ingrediente:

(pentru 4 portii )

1 tava de pulpe de pui intregi (800 g-1 kg)

1 Knorr Punga Magica pentru friptura de pui cu ierburi

1-2 rosii mari

 

Mod de preparare:

Incingeti cuptorul pana la 170°C.

Asezonati 800 – 1kg de pulpe de pui (intregi )cu toata catitatea de condimente din Knorr Punga Magica cu Ierburi Aromate.

Pentru un gust desavarsit,adaugati in punga cateva felii de rosii proaspete.

Agitati usor,pana la uniformizare si sigilati punga.

Asezati punga pe tava,apoi perforati punga de cateva ori in partea superioara (folositi o scobitoare ) si introduceti tava in cuptorul incins.Lasati tava in cuptor pret de aproape 1 ora.

Odata scoasa tava din cuptor, indepartati punga (folositi o foarfeca ) si serviti friptura frageda imediat.

Knorr va doreste pofta buna!

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 24 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    Monica Iulia, 12 iulie 2015

    pungi poti lua si separat :)) 5 lei 8 bucati, cum sa spui ca punga e importanta? important e produsul cu totul, daca nu iti convin ingredientele ia numa pungi, sunt mai ieftine ;)

  • Fara foto

    Alexandra Elena, 20 iunie 2014

    delicios

  • Fara foto

    Boldijar Sebastian, 06 aprilie 2014

    delicios

  • Fara foto

    Boldijar Sebastian, 06 aprilie 2014

    la cate grade se face punga magica la cuptor electric ??

  • Fara foto

    Ramona Florea, 02 aprilie 2014

    Mai, eu nu va inteleg. Dar ce, va baga cineva mana in gat sa folositi obligatoriu condimentele lor????? Voi luati punga si folositi condimentele voastre, care e faza????? Punga conteaza!!!!!! Condimentele le puteti arunca sau da de pomana, na!!! Doamne!!!!!!!!!!!!

  • Fara foto

    Marinusca Maria, 07 decembrie 2013

    maria_marinusca

  • Ioana capsunica

    Ioana capsunica (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Am incercat si imi place sincera sa fiu. Usor si rapid!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Am cumparat pungi fara condimente, avantajul e ca poti sa pui ce condimente vrei tu,rezultatul e super !

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 04 mai 2010

    Dif fericire acum se gasec pungi pentru gatit puiul la cuptor separat de ierburi.Am luat si eu pungi,iar ierburile proaspete le am in ghivece.Indiferent de alegere,puiul iese foarte fraged gatit asa.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 21 aprilie 2010

    Ce bunnnnn!!!!!!!!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 februarie 2010

    Am pregatit si eu asa ceva dar am preferat "ierburile " mele.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Sa stiti ca am incercat si am facut cu punga magica copane de pui.Au iesit foarte bune,doar ca nu stiu ce pun ei in aceasta punga.Imi este frica de acei coloranti sintetici.......

  • silviana maftei

    silviana maftei (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    si eu i-mi fac singura condimentele ,nu cumpar din comert gata preparate pt ca au tot felul de aditivi,conservantisi foarte multa sare Cel mai bun lucru preparati singure condimentele dupa placerea voastra

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Credeam ca eu sunt,,gica contra'' si ca am ceva cu produsele de ,,plastic''dar sunt in asentimentul prietenelor mele ca nu tot ce zboara se mananaca! Nu folosesc niciodata aceste prafuri!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Si eu pregatesc pui la cuptor,dar nu folosesc condimente condimente din comert.

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

    Acum mulţi ani de zile foloseam din când în când vegeta. Am renunţat însă să mai folosesc acest gen de condimente când mi-am dat seama că toate mâncărurile aveau acelaşi miros şi acelaşi gust şi eu nu mâncam nici atât de sărat. De atunci n-am mai pus în mâncărurile pe care le pregătesc decât legume şi zarzavaturi proaspete şi condimente clasice(piper, foi de dafin, cimbru, usturoi, muştar, tarhon, busuioc, coriandru etc).

  • cely snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

    Sunt de aceeasi parere vis-a vis de Knorr, Delikat,Vegeta.Nici eu nu folosesc condimente de acest gen.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

    Este o reteta buna pentru cine prefera acest gen de condimente. Personal nu am folosit niciodata kKnorr, Vegeta, Delikat si de aceea am incercat cat am putut sa conving ca aceste produse nu sunt sanatoase. Cu parere de rau o spun, ca multe dintre voi spun acelasi lucru, dar in retetele postate pe site apar aceste sosuri, dressing-uri, condimente, pungi magice intr-o veselie si in plus participa si la aceste concursuri. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, pur si simplu a fost o parere strict personala.

  • Ramona

    Ramona (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

    Eu fac pulpele (sau friptura de pui) cel mai des la cuptor in tava termorezistenta, acoperita cu capacul ei, folosind principiul pungii magice, dar cu condimente clasice, cat mai sanatos daca se poate. Uneori pun sub pulpe un "pat de legume", alteori nu adaug niciun condiment pana la sfarsit, si atunci doar sare, boia, piper si patrunjel uscat tocat marunt, sau busuioc, sau cimbru, sau seminte de chimion macinate. Imi fac un amestec propriu din aceste condimente, dupa inspiratia de moment.

  • Fara foto

    dicarmencitta1957, 23 noiembrie 2009

    Atata reclama cu punga magica, cine stie ce baga in punga aceea si ne mai trezim cu cine stie ce bube pe noi. Mai bine le folosesc pe cele de la bunica, (sare si piper) clasice si tot ies mai avantajata.

  • Fara foto

    MIRELA, 23 noiembrie 2009

    Este o minune inventia asta de punga, noi o iubim foarte mult si mai pun in punga 3 cartofi si un morcov (imi plac mie) si o ceasca de apa ca sa aiba si un pic de sos, dementiale sunt, delicioase si fragede, multumim Knorr.

  • Fara foto

    iuliana, 21 noiembrie 2009

    O adevarata mancare delicioasa, mai ales cind nu mai fac mofturi copii la masa si spun ce mincarica buna.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 noiembrie 2009

    Este o reteta buna pentru cine prefera acest gen de condimente.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2009

    Am cumparat si eu doar o data o astfel de punga. Eu am in bucatarie diverse condimente pe care le folosesc cum doresc pentru fripturi,p este etc., asa ca nu folosesc Punga Magica.