Ne bucurăm să vă prezentăm reţeta borşului de sfeclă roşie, care face parte din proiectul “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” din care face parte şi Gustos.ro ca partener media. Reţeta este primită de la Pensiunea COLLADA, (proprietar: DAN CORLATAN), Localitatea Gura Humorului, Judeţul Suceava (Bucovina).
 
Ingrediente şi mod de preparare:
-se coc în cuptor 4 sfecle roşii
-se taie mărunt o ceapă şi un morcov şi o jumătate de kg de cartofi
-se face o dirasală din două ouă şi o cană de smântână
-se pun la călit zarzavaturile, se pune pasta de ardei şi bulion de roşii câte o lingură
-se pune la fiert în 3 litri de apă
-dupa ce au fiert legumele se pun tăiţei 
-se adaugă 1 litru de borş de putină
-se dă deoparte şi se adaugă dirasala, se mai pune pe foc 2 minute
-se dă de pe foc se adaugă sfecla roşie coaptă, curăţată şi dată prin răzătoarea cu ochiuri mici
-se adauga leuştean după gust

Produsul “Borş de sfeclă roşie” poate fi degustat la un preţ promoţional, în perioada 25 februarie - 3 martie 2013, zilnic, între orele 16 - 21, la restaurantul Bucătăraşul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucureşti (zona P-ţa Unirii - P-ţa Sf. Vineri).
 
Mai multe detalii despre proiect găsiţi aici şi aici

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto