Ne bucurăm să vă prezentăm reţeta borşului de sfeclă roşie, care face parte din proiectul “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” din care face parte şi Gustos.ro ca partener media. Reţeta este primită de la Pensiunea COLLADA, (proprietar: DAN CORLATAN), Localitatea Gura Humorului, Judeţul Suceava (Bucovina).
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii