Sa revenim pe plaiurile natale unde cascavalul nu e catusi de putin ignorat in retelele specifice.
Pentru rulada asta delicioasa ai nevoie de:
1 pachet de unt,
4 linguri de faina,
un praf de sare,
o cana     de lapte (200ml.)
4oua,
300 gr.cascaval Delaco
200 ml. smantana.


Acestea se prepara simplu si repede, dupa  cum urmeaza:
Topesti untul pana devine transparent si adaugi praful de sare. Treptat pui cite o lingura de faina si amesteci continuu la foc mic, apoi pui laptele putin cite putin pina se incorporeaza bine. Iei vasul de pe foc si pui ouale unul cite unul pana sunt bine absorbite. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu unt si faina si apoi o dai la cuptor cca. 20min pana se rumeneste frumos.
Scoti si o rastorni pe un prosop umed, rulezi si o lasi cca. 5-10min. Apoi derulezi pe o folie de celofan si presari cascavalul dat pe razatoare si stropesti cu smantana. Rulezi din nou, o legi la capete si o presezi cu ceva greu. Acum o pui la rece si o servesti abia a doua zi. Fiindca se serveste ca aperitiv rece, taindu-se felii.
Te abtii azi, dar maine o sa vezi c-a meritat.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto
  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Sigur este un deliciu.Am sa testez in mod cert si aceasta reteta.

  • Fara foto

    ionel, 20 mai 2010

    Si daca nu este cascaval Delaco nu se poate? Sau este o reclama mascata la marca susnumita?

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 mai 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Trebuie sa fie tare gustoasa...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 mai 2010

    Asa este,cam multe calorii,si cscavalul are multe.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Cum noua ne plac mult ruladele cu siguranta am sa testez aceasta reteta dar....trebuie sa ma gandesc cu ce sa inlocuiesc atatea calorii cate le are untul...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 15 mai 2010

    Buna reteta,dar mai putin unt!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Felicitari pentru reteta ,cred ca e foarte buna !

  • Lia

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Chiar merita incercata, aceasta reteta. Felicitari! si multumim pentru reteta...