Rulada cu cascaval Delaco, esenta laptelui

Sa revenim pe plaiurile natale unde cascavalul nu e catusi de putin ignorat in retelele specifice. Pentru rulada asta delicioasa ai nevoie de: 1 pachet de unt, 4 linguri de faina, un praf de sare, o cana     de lapte (200ml.) 4oua, 300 gr.cascaval Delaco 200 ml. smantana.

Rulada cu cascaval Delaco, esenta laptelui

Acestea se prepara simplu si repede, dupa cum urmeaza:

Topesti untul pana devine transparent si adaugi praful de sare. Treptat pui cite o lingura de faina si amesteci continuu la foc mic, apoi pui laptele putin cite putin pina se incorporeaza bine. Iei vasul de pe foc si pui ouale unul cite unul pana sunt bine absorbite. Torni compozitia intr-o tava tapetata cu unt si faina si apoi o dai la cuptor cca. 20min pana se rumeneste frumos.

Scoti si o rastorni pe un prosop umed, rulezi si o lasi cca. 5-10min. Apoi derulezi pe o folie de celofan si presari cascavalul dat pe razatoare si stropesti cu smantana. Rulezi din nou, o legi la capete si o presezi cu ceva greu. Acum o pui la rece si o servesti abia a doua zi. Fiindca se serveste ca aperitiv rece, taindu-se felii.

Te abtii azi, dar maine o sa vezi c-a meritat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi