Iata o salata bogata si hranitoare, pe care o puteti consuma la masa de seara sau chiar la pranz. Gustul e delicios, iar caloriile... destul de putine. Iata cum o pregatiti:
Ingrediente:
o ceapa
un ardei gras galben
un ardei gras rosu
o vanata
un dovlecel
6 fire de ceapa verde
12 rosii cherry
6 lingurite de otet balsamic
4 lingurite de ulei de masline
o lingurita de mustar
o lingurita de oregano proaspat
o ceasca de branza de capra, taiata buatele
sare si piper (dupa gust)
Mod de preparare:
Taie ceapa in felii. Spala si taie restul de legume in felii sau cubulete, dupa gust si tip. Pentru marinata, amesteca otetul balsamic cu uleiul de masline, mustarul si oregano. Adauga si sare si piper, dupa gust.
Intr-un vas, pune legumele si adauga sosul pentru marinat, facut din otet, ulei, mustar si condimente. Lasa vasul 30 de minute deoparte, amestecand din cand in cand. Apoi, pune putin ulei intr-o tigaie si caleste legumele pana sunt patrunse bine.
Transfera legumele in bolul de salata si adauga cubuletele de branza de capra. Pentru ca legumele sunt fierbinti, branza se va topi si va impregna restul ingredientelor cu gustul sau. Se poate servi si calda, si rece, dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii