Iata o salata bogata si hranitoare, pe care o puteti consuma la masa de seara sau chiar la pranz. Gustul e delicios, iar caloriile... destul de putine. Iata cum o pregatiti:
Ingrediente:

o ceapa
un ardei gras galben
un ardei gras rosu
o vanata
un dovlecel
6 fire de ceapa verde
12 rosii cherry
6 lingurite de otet balsamic
4 lingurite de ulei de masline
o lingurita de mustar
o lingurita de oregano proaspat
o ceasca de branza de capra, taiata buatele
sare si piper (dupa gust)

Mod de preparare:

Taie ceapa in felii. Spala si taie restul de legume in felii sau cubulete, dupa gust si tip. Pentru marinata, amesteca otetul balsamic cu uleiul de masline, mustarul si oregano. Adauga si sare si piper, dupa gust.

Intr-un vas, pune legumele si adauga sosul pentru marinat, facut din otet, ulei, mustar si condimente. Lasa vasul 30 de minute deoparte, amestecand din cand in cand. Apoi, pune putin ulei intr-o tigaie si caleste legumele pana sunt patrunse bine.

Transfera legumele in bolul de salata si adauga cubuletele de branza de capra. Pentru ca legumele sunt fierbinti, branza se va topi si va impregna restul ingredientelor cu gustul sau. Se poate servi si calda, si rece, dupa gust.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto
  • Fara foto

    adi, 21 aprilie 2010

    nata 10

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2009

    Am incercat reteta si este super.

  • Fara foto

    nedelcu cristina (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2009

    Cred ca brinza de capra se poate inlocui si cu brinzeturi aromate, parmezan sau feta.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009

    Telemea nu se poate folosi la aceasta reteta? Nu prea gasim branza de capra.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 aprilie 2009

    Va felicit pentru aceasta alegere.Este delicioasa aceasta salata.Branza de capra este cea mai buna branza,laptele de capra deasemenea.

  • Fara foto

    Yasmin, 15 februarie 2009

    Referitor la aceasta salata zic ca este de nota10 daca ailegumele proaspete. Eu fac salate pe timp de iarna cu sfecla rosie,ardei copti cu ton,morcovi ras cu coriandru(ieftin si rapid),salata cu dressing de branza dulce.

  • Fara foto

    popescu, 13 februarie 2009

    Referitor la aceasta salata, cu branza de capra, este foarte sanatoasa daca o pregatesti vara, cu tor felul de legume si masline. Daca cumperi rosii, ardei si celelalte legume din super marchet, o sa ai fie prezent gustul de conservanti. Salata este foarte sanatoasa si eu o pregatesc foarte des vara. Iarna, salata de sfecla si de ridiche neagra.

  • samoila tudoderel

    samoila tudorel (Chef de cuisine) , 12 februarie 2009

    "Salata cu branza de capra...." Dar sunt foarte multe legume si doar o "cescuta" de branza. Stiu care sunt calitatile laptelui de capra... "Totusi, se invarteste!" - un citat f celebru; Este putintica. Raspuns: fiecare, cat ii place. Dar pare buna!