Salata cu branza de capra si legume la tigaie

Iata o salata bogata si hranitoare, pe care o puteti consuma la masa de seara sau chiar la pranz. Gustul e delicios, iar caloriile... destul de putine. Iata cum o pregatiti:

Salata cu branza de capra si legume la tigaie

Ingrediente:

o ceapa

un ardei gras galben

un ardei gras rosu

o vanata

un dovlecel

6 fire de ceapa verde

12 rosii cherry

6 lingurite de otet balsamic

4 lingurite de ulei de masline

o lingurita de mustar

o lingurita de oregano proaspat

o ceasca de branza de capra, taiata buatele

sare si piper (dupa gust)

Mod de preparare:

Taie ceapa in felii. Spala si taie restul de legume in felii sau cubulete, dupa gust si tip. Pentru marinata, amesteca otetul balsamic cu uleiul de masline, mustarul si oregano. Adauga si sare si piper, dupa gust.

Intr-un vas, pune legumele si adauga sosul pentru marinat, facut din otet, ulei, mustar si condimente. Lasa vasul 30 de minute deoparte, amestecand din cand in cand. Apoi, pune putin ulei intr-o tigaie si caleste legumele pana sunt patrunse bine.

Transfera legumele in bolul de salata si adauga cubuletele de branza de capra. Pentru ca legumele sunt fierbinti, branza se va topi si va impregna restul ingredientelor cu gustul sau. Se poate servi si calda, si rece, dupa gust.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura

Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.

Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeura
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella

Incingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.

Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi

Omleta la cuptor, cu cartofi