Începând din această săptămână, bucătari profesionişti de la cele mai bune restaurante din România sunt invitaţi să se înscrie în cea mai mare competiție dedicată profesioniștilor din domeniul gastronomiei: Arena Bucătarilor Selgros 2013.
Cei care doresc să intre în competiţie se pot înscrie în aplicație, prima sesiune de înscriere fiind deschisă în intervalul 27 mai – 7 iunie.
Juriul va fi format din trei personalităţi cu renume în gastronomia românească, Cezar Munteanu, Chef Rotisseurs du Bailliage de Roumanie, Senior Lecturer in Gastronomy, Ştefan Bercea, Maestru în Artă Culinară, Preşedintele ANBCT şi Adrian Hădean, blogger culinar. Aceştia vor juriza atent fiecare concurent în parte, punctând, printre altele, acurateţea şi coerenţa reţetelor, ingeniozitatea, aspectul produsului finit, modul de prezentare a ingredientelor, pregătirea profesională şi inovaţia.
Reteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura BountyCartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.
Omleta cu cartofi, branza si mararReteta aceasta am pregatit-o de Paste.
Rulada din fleica de porc, cu carne tocataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii