Supele sunt perfecte pentru anotimpul rece. Pe langa faptul ca e sanatoasa, supa are si menirea de a incalzi. Pe vremea aceasta ploioasa si rece, o supa aburinda este numai buna, daca tii post, este si mai potrivita.

Ingrediente:
1 lingura de ulei de masline
1 ceapa mare, tocata
½ lingurita de usturoi pisat
¼ lingurita de fulgi de ardei iute (sau boia)
500 ml de supa vegetala
400 g de rosii cubulete (la conserva sau proaspete), cu tot cu suc
4 felii de paine toast HapiHap Clasic sau Clasic Extrasoft, taiata in bucatele de aprox. 1 cm
3 linguri de frunze de busuioc taiate marunt (proaspete sau uscate)
2 linguri de parmezan ras sau cascaval (optional)

Mod de preparare:

1. Incingeti uleiul intr-o tigaie la foc mediu spre mare. Adaugati ceapa, usturoiul si fulgii de ardei iute. Prajiti amestecand ocazional, pentru 3-5 minute, pana ce se inmoaie ceapa. Adaugati supa de legume, rosiile si painea. Gatiti si amestecati ocazional, pana fierbe. Adaugati busuiocul.

2. Se imparte in patru boluri, se pune pe deasupra branza si busuioc, dupa preferinta. Supa se poate si pasa, astfel incat sa devina o crema.

Acest articol va este oferit de painea toast HapiHap Clasic si Clasic Extrasoft.

Pofta buna!

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto
  • PRICOPE FLORENTINA

    PRICOPE FLORENTINA (Maestru bucatar) , 03 decembrie 2010

    Imi place mult aceasta supa...maine o gatesc si eu...cred si sunt sigura ca este foarte buna si o sa-mi placa mult...! Felicitari celui care a postat-o pentru noi...!