Tortul de inghetata pe care vi-l prezentam astazi pare delicios, dar in acelasi timp greu de facut, nu-i asa? Daca ne uitam mai atent, vom observa ca are nu mai putin de zece straturi, dar secretul este ca timpul de preparare este unul extrem de scurt. Asadar, sunteti gata sa ajungeti in raiul torturilor de inghetata?
Incepem prin a intinde o folie de aluminiu intr-o caserola (in functie de marimea acesteia, cantitatile pot varia). Aranjam pe fund cinci sandwichuri de inghetata. Deasupra lor vom pune un strat de inghetata, iar peste acesta vom adauga celelalte cinci sandwichuri. Vom acoperi totul cu un alt strat de inghetata. Peste toata compozitia vom pune biscuitii de Oreo faramitati. Acoperim totul cu o folie de aluminiu si dam caserola la rece cel putin doua ore (daca nu chiar peste noapte).
Sursa foto: thekitchn.com

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii