Semintele de in fac parte din categoria super alimentelor, cu beneficii multiple asupra sanatatii organismului. Se vorbeste din ce in ce mai des de importanta consumului semintelor de in si de faptul ca ne ajuta sa luptam impotriva bolilor cardiovasculare, a colesterolului rau, in diete si in mentinerea unei pieli tinere.
Spre deosebire de semintele de floarea soarelui sau de cele de dovleac, semintele de in nu pot fi consumate ca atare, caci nu pot fi digerate corespunzator. Cu toate acestea, puteti sa adaugati seminte de in pisate in briose, aluat de paine, pancakes sau chiar sucuri si smoothie-uri.
Uleiul de seminte de in este, de asemenea, o alegere potrivita pentru o alimentatie sanatoasa. Punctul sau de ardere este destul de redus, asa ca nu este indicat sa il folositi la prajeli, ci mai degraba pentru salate si astfel de preparate ce nu necesita gatire.
Sursa articol: www.bonappetit.com
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii