
Si pentru ca stim ca si voua va plac tare mult, am decis sa le dedicam lor articolul de astazi. Este foarte important sa stim cateva trucuri de baza legate de prepararea lor. Iata care sunt regulile pe care trebuie sa le urmam inainte de a gati un fel de mancare cu paste.
Recomandari pentru tine si casa ta
pana la 12 rate
- 9 comentarii
-
Lia Maria (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2013
Bune sfaturi !
-
valentina ionita (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2013
Adevarat...
-
Stela Popa, 25 noiembrie 2013
multumim pentru sfat e bine primit
-
Adina Panaite, 24 noiembrie 2013
1. Fara sare vor avea un gust fad, "din plin" din experienta mea inseamna o lingura (din alea nu foarte mari)de sare la aprox 5l de apa. 2. In Italia, cantitatea ideala de paste la o masa este de 80g de paste uscate/persoana. Atentie deci la cantitate, mai ales daca ne gandim la silueta, in rest carbohidratii din paste sunt esentiali pentru o dieta sanatoasa. 3. Un pic (1/2 cana) de apa in care au fiert pastele (deci cu amidon) inglobata in sos este esentiala pentru a obtine un sos cremos si gustos 4. Pastele nu se spala dupa fierbere! Atentie insa la timpul de fierbere, sa nu fie prea moi, "al dente" nu inseamna tari si nemancabile, ci numai bune de mancat dupa reteta originala:)
-
Octavian Cozma, 23 noiembrie 2013
Sarea aia din plin adaugata in apa se pare ca ajunge in sos ulterior. E o idee buna?
-
Luminita Velehorschi, 23 noiembrie 2013
incercati pastele din porumb.sunt delicioase!!!
-
Vali Iarca, 22 noiembrie 2013
sunt foarte bune dar nu in cantitate mare
-
Anca Iacomi, 22 noiembrie 2013
Sunt bune,gatite in toate modurile posibile..:D atentie la cantitate insa..:D
Lucia Gheorghe, 20 iunie 2014
da.da. dar nu ingrase ?