Iubim preparatele cu paste. Acesta nu este un secret. Ne plac atat variantele lor clasice precum Carbonara, Bolognese sau Alfredo, cat si pastele cu legume, fructe de mare sau, de ce nu, chiar si cele simple, doar cu ulei, usturoi si ardei iute. Si pentru ca stim ca si voua va plac tare mult, am decis sa le dedicam lor articolul de astazi. Este foarte important sa stim cateva trucuri de baza legate de prepararea lor. Iata care sunt regulile pe care trebuie sa le urmam inainte de a gati un fel de mancare cu paste.
Incearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteIncearca o salata de legume proaspete cu crutoane crocante, perfecta pentru pranz sau cina. Reteta rapida, simpla si plina de...
Salata de legume proaspete cu crutoane – reteta simpla, rapida si sanatoasaIncearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii