Iubim preparatele cu paste. Acesta nu este un secret. Ne plac atat variantele lor clasice precum Carbonara, Bolognese sau Alfredo, cat si pastele cu legume, fructe de mare sau, de ce nu, chiar si cele simple, doar cu ulei, usturoi si ardei iute. Si pentru ca stim ca si voua va plac tare mult, am decis sa le dedicam lor articolul de astazi. Este foarte important sa stim cateva trucuri de baza legate de prepararea lor. Iata care sunt regulile pe care trebuie sa le urmam inainte de a gati un fel de mancare cu paste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii