Pateul de peste nu este doar un preparat sanatos, dar este si o gustare rapida. Este ideal ca aperitiv pentru o petrecere, mai ales daca vreti sa va impresionati invitatii cu un preparat inedit si rafinat.

Pate de ton sau somon

Ingrediente
1 conserva de 200 g de somon sau ton (bucati sau intreg), scursa de lichid
225 g de crema de branza
1 lingurita de hrean ras sau pasta de hrean
1 lingura de suc de lamaie
2 lingurite de ceapa tocata marunt
1 lingura de patrunjel tocat proaspat 
cateva felii de paine toast HapiHap, orice sortiment

Mod de preparare
Intr-un bol mediu, amestecati somonul sau tonul cu crema de branza, hreanul, sucul de lamaie si ceapa. Amestecati pana devine cremos amestecul. Refrigerati pana devine suficient de tare pentru a fi manevrat, apoi transformati amestecul intr-o bila si dati prin patrunjelul tocat. Lasati la frigider pana va fi sevit. Serviti cu paine toast HapiHap, orice sortiment, prajita.
 
Acest articol va este oferit de painea toast HapiHap.

Sursa foto.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto