Pateul de peste nu este doar un preparat sanatos, dar este si o gustare rapida. Este ideal ca aperitiv pentru o petrecere, mai ales daca vreti sa va impresionati invitatii cu un preparat inedit si rafinat.
Pate de ton sau somon
Ingrediente
1 conserva de 200 g de somon sau ton (bucati sau intreg), scursa de lichid
225 g de crema de branza
1 lingurita de hrean ras sau pasta de hrean
1 lingura de suc de lamaie
2 lingurite de ceapa tocata marunt
1 lingura de patrunjel tocat proaspat
cateva felii de paine toast HapiHap, orice sortiment
Mod de preparare
Intr-un bol mediu, amestecati somonul sau tonul cu crema de branza, hreanul, sucul de lamaie si ceapa. Amestecati pana devine cremos amestecul. Refrigerati pana devine suficient de tare pentru a fi manevrat, apoi transformati amestecul intr-o bila si dati prin patrunjelul tocat. Lasati la frigider pana va fi sevit. Serviti cu paine toast HapiHap, orice sortiment, prajita.
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu