Eveniment mare în centrul Capitalei, lângă Cişmigiu! BISTRO Epoque, restaurantul hotelului boutique de 5 stele Epoque împlinește în luna noiembrie 2 ani de la lansare.

Şi cum orice prag trebuie sărbătorit, aniversarea celor 2 ani este marcată de predarea ștafetei de către Arnaud Dunand, maestrul gastronom încă de la deschiderea din 2010, către Eddy Seys, noul Executive Chef , mai exact, noul magician din bucătăria acestui cochet bistro franţuzesc.

Eddy Seys, este un pasionat al haute cuisine-ului, cu o valoroasă experiență de peste 26 de ani, dobândită pe plan internațional. Din Saint Tropez până  la Abu Dhabi, noul Executive Chef a experimentat texturi, gusturi și arome, pe care le va adapta și transpune în delicii culinare preparate în stil franțuzesc la Bistro Epoque.

Odată cu venirea lui Eddy Seys, Bistro Epoque îmbogățește experiența papilară a oaspeților săi cu un nou meniu gourmet. Delicatesele, ce au la bază produse de calitate, o riguroasă tehnică de lucru franțuzească, multă imaginație și voie bună, vor continua tradiția ”bucătăriei fericirii” a Bistro Epoque.

Aşa că dacă vreţi să vă bucuraţi de un eveniment fericit, nu e niciun alt loc mai potrivit ca „bucătăria fericirii” de la Bistro Epoque!

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii