Un nou bucătar iscusit la Bistro Epoque

Eveniment mare în centrul Capitalei, lângă Cişmigiu! BISTRO Epoque, restaurantul hotelului boutique de 5 stele Epoque împlinește în luna noiembrie 2 ani de la lansare.

Un nou bucătar iscusit la Bistro Epoque

Şi cum orice prag trebuie sărbătorit, aniversarea celor 2 ani este marcată de predarea ștafetei de către Arnaud Dunand, maestrul gastronom încă de la deschiderea din 2010, către Eddy Seys, noul Executive Chef , mai exact, noul magician din bucătăria acestui cochet bistro franţuzesc.

Eddy Seys, este un pasionat al haute cuisine-ului, cu o valoroasă experiență de peste 26 de ani, dobândită pe plan internațional. Din Saint Tropez până la Abu Dhabi, noul Executive Chef a experimentat texturi, gusturi și arome, pe care le va adapta și transpune în delicii culinare preparate în stil franțuzesc la Bistro Epoque.

Odată cu venirea lui Eddy Seys, Bistro Epoque îmbogățește experiența papilară a oaspeților săi cu un nou meniu gourmet. Delicatesele, ce au la bază produse de calitate, o riguroasă tehnică de lucru franțuzească, multă imaginație și voie bună, vor continua tradiția ”bucătăriei fericirii” a Bistro Epoque.

Aşa că dacă vreţi să vă bucuraţi de un eveniment fericit, nu e niciun alt loc mai potrivit ca „bucătăria fericirii” de la Bistro Epoque!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura