Cu FoodSaver pastrezi branzeturile proaspete o perioada mai lunga de timp

Se intampla des ca in weekend sa cumpar mai multe feluri de branzeturi, pentru a acoperi gusturile intregii familii. De cele mai multe ori insa, in timpul saptamanii, nu reusim sa mancam tot. Fie ca tinem post cateva zile, fie ca avem pofta de altceva la micul dejun, branzeturile ramam in frigider si se usuca.

Cu FoodSaver pastrezi branzeturile proaspete o perioada mai lunga de timp

Am apelat de cateva ori la varianta congelarii, in special cand iau mai multa branza de tara pe care o folosesc la budinci insa pana acum nu am fost multumita de rezultat, branza nu mai avea acelasi gust dupa decongelare.

In urma testarii aparatului de vidat de la FoodSaver, am constatat insa ca ambalarea in vid a branzeturilor prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea fata de varianta fara vidare.

Impachetarea bucatilor de branza in vid protejeaza atat impotriva oxidarii, cat si a microorganismelor, mentinand branzeturile proaspete o mai lunga perioada de timp.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta