Se intampla des ca in weekend sa cumpar mai multe feluri de branzeturi, pentru a acoperi gusturile intregii familii. De cele mai multe ori insa, in timpul saptamanii, nu reusim sa mancam tot. Fie ca tinem post cateva zile, fie ca avem pofta de altceva la micul dejun, branzeturile ramam in frigider si se usuca.
Am apelat de cateva ori la varianta congelarii, in special cand iau mai multa branza de tara pe care o folosesc la budinci insa pana acum nu am fost multumita de rezultat, branza nu mai avea acelasi gust dupa decongelare.
In urma testarii aparatului de vidat de la FoodSaver, am constatat insa ca ambalarea in vid a branzeturilor prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea fata de varianta fara vidare.
Impachetarea bucatilor de branza in vid protejeaza atat impotriva oxidarii, cat si a microorganismelor, mentinand branzeturile proaspete o mai lunga perioada de timp.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii