Se intampla des ca in weekend sa cumpar mai multe feluri de branzeturi, pentru a acoperi gusturile intregii familii. De cele mai multe ori insa, in timpul saptamanii, nu reusim sa mancam tot. Fie ca tinem post cateva zile, fie ca avem pofta de altceva la micul dejun, branzeturile ramam in frigider si se usuca.
Am apelat de cateva ori la varianta congelarii, in special cand iau mai multa branza de tara pe care o folosesc la budinci insa pana acum nu am fost multumita de rezultat, branza nu mai avea acelasi gust dupa decongelare.
In urma testarii aparatului de vidat de la FoodSaver, am constatat insa ca ambalarea in vid a branzeturilor prelungeste cu de 5 ori mai mult timp valabilitatea fata de varianta fara vidare.
Impachetarea bucatilor de branza in vid protejeaza atat impotriva oxidarii, cat si a microorganismelor, mentinand branzeturile proaspete o mai lunga perioada de timp.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii