autor:

Carp Elena Loredana

» » Aperitive cu carne

Aperitiv

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ouale se bat bine cu sare si piper apoi adaugam salamul (pastrama ,kaizerul...sau ce doriti)taiat cubulete,branza rasa prin razatoarea de mere,ciupercile bine scurse,laptele ,smantana si amestecam bine.Praful de copt se amesteca cu faina si se cerne peste compozitie.


Se amesteca iar la final se adauga si ardeii taiati cubulete. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit.


Se taie in bucati patrate si se serveste cu sos de rosii pikant. Aceasta compozitie se poate coace si in forme de chec

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Imi place, e gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Arata tare bine...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Fac si eu check aperitiv! Foarte bun!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Foarte bun.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie o bunatate Lory. Cu siguranta am sa-l testez.Fac si eu ceva asemanator...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie tare gustos...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Un meniu reusit.Felicitari!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Interesant.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Arata foarte bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • ingrediente
  • 6 oua
  • 200gr salam(sau ce doriti)
  • 200gr cas (telemea,cascaval)
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 ml lapte
  • 2 lg smantana
  • 250gr faina
  • 2 plic praf de copt
  • ardei gras rosu si galben
  • sare ,piper
  • sos de rosii

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Carp Elena Loredana

Paste cu soia si legume

Se fierb legumele la aburi,cuburile de soia se fierb si ele in apa cu sare.Se pune ulei intr-o tigaie

13 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Eclere cu crema de vanilie si frisca

Mod de preparare Pentru coji Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca,se

185 voturi    29 comentarii
1h
Prajituri

Prajitura Vieneza

Se fac doua foi de rulada pe care le glasam cu zaharul caramel stins cu apa .Dupa ce s-a intarit

122 voturi    33 comentarii
1h 30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place, e gustos!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu pui si sunca

Ciuperci umplute cu pui si sunca

Pentru inceput, taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei la foc mic. Taiem carnea de pui cubulete mici si o adaugam peste ceapa.

3 voturi    5 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva complet si o punem peste faina. Incepem

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne