autor:

Carp Elena Loredana

» » Aperitive

Aperitiv

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 iulie 2009

Ingrediente
ingrediente, 6 oua, 200gr salam(sau ce doriti), 200gr cas (telemea,cascaval), 1 cutie ciuperci, 200 ml lapte, 2 lg smantana, 250gr faina, 2 plic praf de copt, ardei gras rosu si galben, sare ,piper, sos de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Ouale se bat bine cu sare si piper apoi adaugam salamul (pastrama ,kaizerul...sau ce doriti)taiat cubulete,branza rasa prin razatoarea de mere,ciupercile bine scurse,laptele ,smantana si amestecam bine.Praful de copt se amesteca cu faina si se cerne peste compozitie.


Se amesteca iar la final se adauga si ardeii taiati cubulete. Compozitia astfel obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc potrivit.


Se taie in bucati patrate si se serveste cu sos de rosii pikant. Aceasta compozitie se poate coace si in forme de chec
Retete
Alte retete din Aperitive

Coronita aperitiv

Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare (cu gauri mari). Faramitam branza cu o furculita

0 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Aperitiv floarea soarelui

Cartofii fierti,decojiti, se dau pe razatoare, se condimenteaza cu sare, piper si 3 linguri de maioneza.Se

7 voturi    12 comentarii
45 min
Aperitive

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

    Imi place, e gustos!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Arata tare bine...

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2010

    Fac si eu check aperitiv! Foarte bun!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Foarte bun.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie o bunatate Lory. Cu siguranta am sa-l testez.Fac si eu ceva asemanator...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie tare gustos...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 ianuarie 2010

      Un meniu reusit.Felicitari!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2009

      Interesant.....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 iulie 2009

      Arata foarte bine...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • ingrediente
  • 6 oua
  • 200gr salam(sau ce doriti)
  • 200gr cas (telemea,cascaval)
  • 1 cutie ciuperci
  • 200 ml lapte
  • 2 lg smantana
  • 250gr faina
  • 2 plic praf de copt
  • ardei gras rosu si galben
  • sare ,piper
  • sos de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana

Prajitura Delicia

Mod de prepararepreparare foi se separa ouale ,albusurile se bat cu 6 lg de zahar pana se fac spuma

66 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Prajituri

Paste cu soia si legume

Se fierb legumele la aburi,cuburile de soia se fierb si ele in apa cu sare.Se pune ulei intr-o tigaie

13 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Eclere cu crema de vanilie si frisca

Mod de preparare Pentru coji Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca,se

187 voturi    28 comentarii
1h
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place, e gustos!



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata

Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata

Se pune faina cernuta impreuna cu untul,ouale, laptele sis area in robotul de bucatarie si se amesteca pana rezulta un aluat omogen,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Mini baghete umplute cu piept de pui si broccoli

Mini baghete umplute cu piept de pui si broccoli

Fierbem cateva minute broccoli,apoi il lasam intr-o strecuratoare. Taiem pieptul de pui in fasii mai lungi si subtiri.Prajim pieptul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu carne