autor:

Doina  Varga
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Spalati cartofii si puneti-i la fiert in coaja intr-un litru de apa rece, cu putina sare, 20 minute la foc mic. Puneti la fiert ouale in apa rece cat sa le acopere pentru ~5-6 minute de cand a inceput sa clocoteasca apa.


Intre timp taiati toate ingredientele felii subtiri si incepeti sa aranjati pe un platou foile de salata verde, feliute de rosii, mezelurile si branzeturile sub forma de diferite modele. Curatati ouale, taiati-le felii, sferturi sau jumatati, asezati-le pe platou. Decorati cu gogosari, frunze de salata, etc. Din salata verde ramasa preparati o salata cu dressing vinaigrette obtinut din ulei, otet, sare si zahar. Asezati cartofii fierti si salata langa platoul cu de toate.


Puteti imbogati aceste bunatati cu un sos de usturoi (gasiti aici mai multe retete proprii). Pofta buna.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Bine mai arata !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 01 iulie 2010

    Arata foarte frumos!

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    si asta arata minunat ;felicitari si...se pastreaza

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2010

      Imi place aperitivul tau,arata f bine!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

      Si eu pregatesc aperitive cu de toate asa ca am avut o buna sursa de inspiratie de data aceasta !

    • Fara foto

      Dani , 19 martie 2010

      Sigur ca da. Amandoi aveti dreptate.

    • Fara foto

      Michael , 17 martie 2010

      Stimata Nela, ai dreptate, retetele sunt excelente dar cred ca e oricand momentul sa fie postate pentru ca nu toata lumea tine post iar, cine tine, poate prepara reteta, de exemplu, pentru masa de Pasti!

    • Fara foto

      Nela , 07 martie 2010

      Toate retetele postate in ultima vreme sunt exelente,dar nu e momentul. Asteptam ceva fara carne

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

22 voturi

Ingrediente

  • 4-6 cartofi
  • 2-3 oua
  • 50 g salam uscat
  • 50 g toba/sunca presata
  • 50 g cascaval
  • 50 g branza telemea (feta)
  • 1 rosie
  • 1 gogosar acru
  • cateva foi de salata verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet
  • 1/2 lingurita zahar
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Doina Varga

Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Sunt mai sanatosi fierti si constituie un desert delicios, aromat si foarte apreciat. Puneti branza

67 voturi    18 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Friptura inabusita din carne de porc si vitel

Fripturile inabusite nu pierd nimic din savoarea celor prajite sau la cuptor, sunt foarte moi, gustoase

16 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi

Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)

Se spala ciupercile cu apa rece, se scurg, se rup piciorusele, apoi se aseaza palariutele intr-o

7 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Oua cu legume la tigaie

Oua cu legume la tigaie

Spalam ceapa si o taiem rondele. Ardeiul rosu si galben il taiem fasii lunguiete, rosiile le taiem cuburi. Incingem uleiul intr-o

4 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se separa albusurile de galbenusuri. Se pune cate un varf de cutit de sare si peste galbenusuri, si peste albusuri. Galbenusurile se

1 vot    3 comentarii
25 min
Aperitive cu oua