autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive cu brinza

Aperitiv rece rapid

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie rosia in doua, in forma de stea.


Se da branza pe razatoare, presarandu-se peste jumatatile de rosii.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte bun...dar mai trebuie si altceva.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Arata frumos,la o masa festiva!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Usor de digerat...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 martie 2009

      Merge dar cu ce te saturi?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1rosie
  • 50g brinza telemea

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    1 comentariu
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

5 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bun...dar mai trebuie si altceva.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si telemea de oaie

Placinta cu spanac si telemea de oaie

Spalam frunzele de spanac si le oparim cateva minute ,apoi il scurgem si il tocam marunt. Taiem ceapa verde si ceapa si le calim in

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Se spala cu grija florile si se lasa sa se zvante pe un prosop de bucatarie. Intre timp, se pregateste umplutura. Ricotta se amesteca

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza