autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive

Aperitiv rece rapid

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iulie 2008

Ingrediente
1rosie, 50g brinza telemea

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Se taie rosia in doua, in forma de stea.


Se da branza pe razatoare, presarandu-se peste jumatatile de rosii.
Se taie rosia in doua, in forma de stea.
Retete
Alte retete din Aperitive

Pateuri cu ciuperci

Spalam ciupercile sub jet de apa rece si le lasam la scurs intr-o strecuratoare. Tocam ceapa si

9 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Chiftelute la cuptor

Chiar daca timpul de preparare este mai mare, vor iesi niste chiftelute gustoase si mult mai sanatoase. Punem

12 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte bun...dar mai trebuie si altceva.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Arata frumos,la o masa festiva!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Usor de digerat...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 martie 2009

      Merge dar cu ce te saturi?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1rosie
  • 50g brinza telemea

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    2 comentarii
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

6 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Salate

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bun...dar mai trebuie si altceva.

Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac, in aluat de foietaj

Placinta cu spanac, in aluat de foietaj

Eu am folosit spanac proaspat pe care l-am curatat si l-am spalat bine. L-am oparit in apa cu sare si apoi l-am tocat. Se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu cascaval

Chec cu cascaval

Este perfect la micul dejun, alaturi de un iaurt sau o cana cu lapte! Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive