autor:

iuliana tarnoveanu

» » Aperitive cu brinza

Aperitiv rece rapid

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie rosia in doua, in forma de stea.


Se da branza pe razatoare, presarandu-se peste jumatatile de rosii.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iulie 2010

    Foarte bun...dar mai trebuie si altceva.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2009

    Arata frumos,la o masa festiva!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 iulie 2009

    Usor de digerat...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 martie 2009

      Merge dar cu ce te saturi?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • 1rosie
  • 50g brinza telemea

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    1 comentariu
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

5 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Foarte bun...dar mai trebuie si altceva.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu brinza
Spirale cu telemea

Spirale cu telemea

Eu am pus ingredientele in masina de framantat, si a facut treaba buna, ca de obicei. Am obtinut un aluat dens, gras. Am infainat bine

3 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje
Briosa cu spanac si feta

Briosa cu spanac si feta

Eu am facut aluatul la masina de paine, adaugand in ordine ingredientele lichide apoi cele solide. Se unge o tava de chec cu unt si

1 vot    0 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje