festivalul blogurilor gustoase

autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive cu carne

Aperitive pe scobitori

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie cascavalul si mortadela in cuburi. Pe o scobitoare se infige o crocheta, un cub de cascaval si unul de mortadela. Pe o alta scobitoare se adauga maslinele verzi umplute si cele negre.


Se asaza aceste scobitori pe o farfurie si se orneaza cu frunzulite de salata verde.


Pofta buna!

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    arata imbietor, chiar foarte...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Iar am facut...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    De cele mai multe ori fac si eu platouri cu aperitive pe scobitori.

    • veronica

      veronica (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      foarte frumos,imaginatiiia

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

      O idee foarte buna, mai ales cand timpul te preseaza . Si eu fac asa ceva....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Ararata foarte bine.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Interesant...

    • veronica

      veronica (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

      gustos si practic, felicitari......

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Arata foarte bine...........

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      foarte frumos aranjate!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      Arata foarte bine.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Aceias poveste,din cauza reclamei nu se intelege reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 20 crochete din carne tocata
  • 50 g masline verzi umplute
  • 100 g cascaval
  • 50 g masline negre
  • fara samburi
  • 100 g mortadela.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ana catalina focsa

GAZPACHO

Intr-un castron se adauga rosiile si ceapa taiate in bucati potrivite, usturoiul, otetul, sarea si

13 voturi    10 comentarii
15 min
Aperitive cu legume

Drob de carne cu oua fierte

Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Tarta de caise cu caramel

Amestecam cele 5 oua cu zaharul si le batem bine pana devin spumoase. Adaugam treptat uleiul si coaja

11 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri

anamaria zaharia (Chef de cuisine)

arata imbietor, chiar foarte...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Muschiulet impanat

Muschiulet impanat

1. Pregatim cu grija muschiuletii facand gauri in ei pe lungime si introducem in ei morcovii,pastarnacul si patrunjelul, apoi pe latime

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se bate ca pentru snitele. Se condimenteaza. Pe pieptul de pui se aseaza: o felie cascaval, o felie sunca de praga,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne