autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Aperitive pe scobitori

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 noiembrie 2009

Ingrediente
20 crochete din carne tocata, 50 g masline verzi umplute, 100 g cascaval, 50 g masline negre, fara samburi, 100 g mortadela.

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

8 voturi

Mod de preparare

Se taie cascavalul si mortadela in cuburi. Pe o scobitoare se infige o crocheta, un cub de cascaval si unul de mortadela. Pe o alta scobitoare se adauga maslinele verzi umplute si cele negre.


Se asaza aceste scobitori pe o farfurie si se orneaza cu frunzulite de salata verde.


Pofta buna!
Retete
Alte retete din Aperitive

Drob din ficat de pui cu coastă de porc şi cxarne tocată de curcan

Modul de preparare: Fierbem ficatul şi coasta de porc, le lăsăm să se răcească, apoi le dăm

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive

Tarta cu piept de pui si ciuperci

Preparare Amestecam cu mainile faina, sarea si untul rece taiat cubulete, adaugam galbenusul(albusul

8 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • anamaria zaharia

    anamaria zaharia (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    arata imbietor, chiar foarte...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Iar am facut...

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

    De cele mai multe ori fac si eu platouri cu aperitive pe scobitori.

    • veronica

      veronica (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      foarte frumos,imaginatiiia

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 februarie 2010

      O idee foarte buna, mai ales cand timpul te preseaza . Si eu fac asa ceva....

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Ararata foarte bine.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 26 februarie 2010

      Interesant...

    • veronica

      veronica (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

      gustos si practic, felicitari......

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 15 ianuarie 2010

      Arata foarte bine...........

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 noiembrie 2009

      foarte frumos aranjate!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

      Arata foarte bine.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2009

      Aceias poveste,din cauza reclamei nu se intelege reteta.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

8 voturi

Ingrediente

  • 20 crochete din carne tocata
  • 50 g masline verzi umplute
  • 100 g cascaval
  • 50 g masline negre
  • fara samburi
  • 100 g mortadela.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa

GAZPACHO

Intr-un castron se adauga rosiile si ceapa taiate in bucati potrivite, usturoiul, otetul, sarea si

13 voturi    13 comentarii
15 min
Aperitive

Drob de carne cu oua fierte

Carnea tocata se pune intr-un castron mai mare si o condimentam cu sare,adaugam 2 oua,painea inmuiata

5 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Tarta de caise cu caramel

Amestecam cele 5 oua cu zaharul si le batem bine pana devin spumoase. Adaugam treptat uleiul si coaja

13 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri

anamaria zaharia (Chef de cuisine)

arata imbietor, chiar foarte...



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Salata cu paste, ciuperci si rosii

Salata cu paste, ciuperci si rosii

Se pun pastele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet. Dupa ce au fiert se scurs si se lasa la racit. Se curata

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Rulada de pui cu legume

Rulada de pui cu legume

Despicam pieptul de pui si il taiem in felii subtiri ca pentru snitele. Pregatim mixul de legume. Eu am folosit legume congelate la

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne