autor:

Cely Snijec

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Ardei umpluti (de post)

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 martie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Calesc ceapa. adaug pe rand:morcovul,orezul, zarzvatul,ciupercile.Ardeii curatati, se spala si se lasa la scurs pe un servet. Eu pastrez si coditele pe capacele. Umplu ardeii,asez in dubletta unsa cu ulei. Adaug apa pana la jumatatea vasului,crengute de cimbru si foi de dafin, acopar si las la fiert.E nevoie sa mai adaug cate putina apa.


Se poate adauga bors la fiert.


Servim cu mamaliguta,cu, sau fara sos.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 11 noiembrie 2013

    mai sunt cateva zile si incepe postul... o sa-i pregatesc negresit...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    Super !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 23 mai 2010

    O bunatate !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      O bunatate,arata superrr.Felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Foarte gustosi ardeii tai.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Bun, cu ciupercute de padure...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      O bunatate!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      O nebunie ardeii astia..........deliciosi.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

21 voturi

Ingrediente

  • 4 ardei mari
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 100 g orez
  • o lingura zarzavat de la borcan
  • o lingura sos iute facut in casa
  • 200 g ciuperci de padure(de la congelator)
  • o lingura pasta de tomate
  • 200 ml ulei
  • sare,
  • cimbru

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

3 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Scrumbie marinata

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori,

8 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

mai sunt cateva zile si incepe postul... o sa-i pregatesc negresit...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Retete vegetariene
Tocanita de legume

Tocanita de legume

Curatam si spalam legumele. Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute. Calim ceapa si ardeiul tocate

4 voturi    3 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Evantai de vinete cu rosii si mozzarella

Se spala vinetele si se feliaza pe lungime, dar nu de tot, ci pana la baza, fara a le taia codita. Se sareaza usor si se lasa la scurs

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi