Se caleste ceapa. Pastram 2 linguri pentru sos, restul se pune in carnea tocata. Ceapa pentru sos cu morcov, telina, pulpa de rosii pasata, ketchup, 1 lingura faina, zahar, sare, piper si scortisoara se fierb separat cateva minute. Se amesteca carnea cu orez, sare, piper, patrunjel si se umplu ardeii. Partea cu carne se da prin faina. Se pune sosul in vasul ceramic al crock pot-ului, se aranjeaza ardeii, se adauga usturoi, boabe de piper, frunza de dafin si apa cat sa se acopere ardeii. Se seteaza aparatul pe High pentru 5 ore. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii