Dovleceii se curata si se taie in doua sau in patru, pe lungime (barcute).Miezul se toaca marunt si se dinstuie cu prazul (ceapa) tocat marunt, sare piper. Rece se amesteca cu branza si restul ingredientelor, mai putin smantana. Apoi se umplu \"barcutele\".
Intr-o tava unsa cu ulei sau unt se pun la copt, la foc mic,circa 30 minute.
Se servesc cu smantana.
Sunt foarte \"bune\" si reci.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii